Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) Івано-Франківськ
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Я всім задоволена, діагностику провели добре, все на вищому рівні
Обслуговування мені сподобалоася, планую надалі звертатися, дякую.
Прийняли за часом, одразу проводили у рентген кабінет, зробили діагностику й за декілька хвилин був готовий висновок. Візитом до клініки, я залишилась задоволеною.
Клініка дуже сподобалася. Доволі гарне обслуговування, приємні лікарі у цій клініці. Пройшло все доволі швидко та якісно. Загалом все дуже сподобалося у даній клініці.
Все пройшло доволі добре. Клініка дійсно хороша, є все необхідне. Дуже все сподобалося у цій клініці.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Все було гарно. Дякую.
Все дуже сподобалося у цій клініці. Прийняли мене трішки швидше - це було досить зручно. Загалом все пройшло досить добре.
Сподобалось обслуговування усе пройшло професійно.
Хороша клініка, часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки.
Пройшла діагностика швидко, але зробили все дуже якісно, за це я дуже вдячний. Я уже не вперше користуюся медичними послугами цієї клініки, мені тут дуже все подобається.
В клініці все сподобалося, клініка гарна, на всі питання відповіли, діагностику провели добре, ніяких зауважень, ми задоволені
Персонал клініки дуже приємний, дуже привітні. Клініка дуже гарна, приємно знаходитися
Гарне ставлення лікарів та іншого медичного персоналу.
Все було добре, діагностику і консультацію провели, але, як для, мене дорогі послуги
Проведення діагностики мене цілком влаштувало, клініка зручна, все сподобалося, дякую.
Швидко та організовано, але й УЗД провели зашвидко - дивилась швидко, диктувала швидко, в мене навіть не було можливості (по) ставити запитання, поцікавитись чимось.
Зручна та комфортна клініка, пройшла рентген, все швидко, дякую!
Все сподобалось у клініці. Лікарі сподобались, уважно все подивилися.
Все сподобалось у клініці. Діагностика пройшла добре.
Було дуже комфортно, одразу прийняли, нічого не чекав. Загалом весь візит не зайняв більше ніж пів години на все.
В клініці приємний персонал, дівчатка всі дуже чемні, якби всі такі були
Привітний персонал. Дуже кваліфіковані лікарі.