Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Консультативно-діагностичний центр «DailyMedical» спеціалізується на сучасній діагностиці дорослих, дітей з народження і підлітків. Всі діагностичні дослідження проводяться провідними лікарями-діагностами Дніпропетровська на експертному обладнанні, серед якого ультразвуковий апарат преміум класу LOGIQ C5 Premium від GE Healthcare (Великобританія). Також в медичному центрі «DailyMedical» маленьким пацієнтам видається широкий спектр функціональної діагностики головного мозку, серця, легенів, діють комплексні програми обстеження всього організму.

• пн - пт : 8:30 - 19:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

пр. Науки, 99 Д

Шевченківський,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит пройшов дуже добре у цій клініці, обслуговування тут було просто на висоті.

Віктор, 24.08.26

Дуже все сподобалося у цій клініці, також подобається мені лікар, який проводив діагностику. Обслуговування у клініці на досить хорошому рівні, дівчата на рецепції просто молодці.

Оксана, 24.08.26

Все прекрасно було на візиті у клініку.

Ганна, 13.08.26

Павло, 03.08.26

Все було дуже швидко, зручно, ми задоволені

Мирослав, 27.07.26

Аліна, 13.07.26

Яна, 03.07.26

В клинику обращалась на диагностику спирографию. Врач, проводившая обследование, очень приятная женщина, очень вежливая, очень грамотно и понятно все объяснила. В клинике все хорошо, никаких замечаний

Карина, 02.07.26

Сподобався лікар, який проводив діагностику. Загалом все добре, прийняли вчасно.

Артем, 29.06.26

Євген, 23.06.26