Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Широкопрофільний медичний центр “STARDOCTOR” розташовується у самому центрі міста Дніпра та надає пацієнтам широкий спектр послуг: сімейні лікарі та вузькопрофільні фахівці, лабораторна та інструментальна діагностика, жіноче здоров’я, хірургія одного дня, косметологія. Співпрацює з НСЗУ. Якість - це стандарт! Сервіс - це наша перевага!

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 8:00 - 16:00
  • нд : вихідний

вул. Володимира Мономаха, 17A

Шевченківський, м.Вокзальна

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініку зверталася на УЗД суглобів, всі дуже ввічливі, лікар професіонал, все пояснив, дуже уважно провів обстеження і дав висновок. Клініка супер, дуже чиста, все сподобалося

Світлана, 07.03.26

Сподобались дівчата на рецепції та лікар що проводив діагностику .Все лікар пояснив що позначало на екрані.

Володимир, 13.11.25

Був у клініці перший раз, але мені дійсно тут все сподобалося. Медперсонал тут досить уважний, дівчата на рецепції також уважні та ввічливі. Потрібна була консультація ще лікаря, він підійшов з ним все гарно обговорили, підібрали час, який мені підходить. Дійсно була чудова робота усіх, залишилися тільки позитивні враження від візиту у цій клініці.

Андрій, 04.11.25

Все сподобалося на візиті у клініку

Олена, 10.10.25

Візит пройшов добре у цій клініці.

Маргарита, 03.10.25

Зручне місцеперебування клініки. Лікар який робив УЗД дуже уважний і сподобалось його відношення. Я залишився задоволений візитом.

Олександр, 17.09.25

Все пройшло чудово та комфортно

Євгенія, 01.09.25

Просто в восторге от врача -гинеколога и от самой клиники. Все очень культурно, профессионально. Всем советую обращаться!

Елена , 05.08.25

Мені все сподобалось.

Марія, 17.07.25

В клинике очень хороший УЗИ специалист, я очень довольна приемом. Доктор супер, очень приятная женщина, все хорошо объяснила, дала рекомендации к какому специалисту нужно еще обратиться. Я довольна визитом, планирую обратиться в клинику еще

Міра, 04.06.25
Центри поблизу