Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
В клініку зверталася на УЗД суглобів, всі дуже ввічливі, лікар професіонал, все пояснив, дуже уважно провів обстеження і дав висновок. Клініка супер, дуже чиста, все сподобалося
Сподобались дівчата на рецепції та лікар що проводив діагностику .Все лікар пояснив що позначало на екрані.
Був у клініці перший раз, але мені дійсно тут все сподобалося. Медперсонал тут досить уважний, дівчата на рецепції також уважні та ввічливі. Потрібна була консультація ще лікаря, він підійшов з ним все гарно обговорили, підібрали час, який мені підходить. Дійсно була чудова робота усіх, залишилися тільки позитивні враження від візиту у цій клініці.
Все сподобалося на візиті у клініку
Візит пройшов добре у цій клініці.
Зручне місцеперебування клініки. Лікар який робив УЗД дуже уважний і сподобалось його відношення. Я залишився задоволений візитом.
Все пройшло чудово та комфортно
Просто в восторге от врача -гинеколога и от самой клиники. Все очень культурно, профессионально. Всем советую обращаться!
Мені все сподобалось.
В клинике очень хороший УЗИ специалист, я очень довольна приемом. Доктор супер, очень приятная женщина, все хорошо объяснила, дала рекомендации к какому специалисту нужно еще обратиться. Я довольна визитом, планирую обратиться в клинику еще