Оксфорд Медікал Дніпро
«Оксфорд Медікал Дніпро» надає високоякісну діагностику та лікування різних захворювань дорослих і дітей. Сучасне обладнання клініки і професіоналізм фахівців забезпечують швидкий і точний результат діагностичних процедур. До послуг клієнтів ультразвукова діагностика (в тому числі УЗД вагітних) ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«Оксфорд Медікал Дніпро» — це швидка, якісна і професійна діагностика. У відділеннях клініки представлено найсучасніше діагностичне і лікувальне обладнання, яке дозволяє підтвердити або спростувати діагноз за найкоротші терміни.
У «Оксфорд Медікал Дніпро» проводять діагностику:
- УЗД судин верхніх і нижніх кінцівок, голови та шиї;
- УЗД органів малого тазу;
- УЗД органів травної системи;
- УЗД суглобів;
- УЗД молочних залоз, щитовидної залози, слинних залоз;
- УЗД серця;
- УЗД органів сечостатевої системи;
- кольпоскопія;
- біопсія.
Для діагностики здоров'я мами і дитини в клініці можна пройти УЗД всіх триместрів вагітності.
Перевірені відгуки про ДЦ
В клинике делали УЗИ сосудов головы и шеи, остались только положительные впечатления. Доктор поддерживал разговор, диагностику комментировал и показывал все на экране, объяснял мои проблемы, дал рекомендации к какому специалисту обратиться. Клиника хорошая, вовремя пришел и приняли даже раньше
Все на відмінно, все ясно, зрозуміло, персонал привітний, дякую.
Клініка мені сподобалася, все було добре, обслуговування було дійсно гарне у цій клініці.
У клініці мені все дуже сподобалося. Візит пройшов дійсно добре.
Клініка мені дуже сподобалася. Особливо сподобався лікар що проводи діагностику, надзвичайно хороший спеціаліст.