Endohealth (Ендохелз), медичний центр

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Точна діагностика, денситометрія, УЗД, 17 лікарів різних спеціалізацій, лабораторні дослідження, крапельниці краси ще

• Пн-Сб: 9:00-18:00
  • Нд: вихідний

Дніпро, пр. Гагаріна 112 А (ЖК Comfort City Рибінський). На карті

Шевченківський

Схожі діагностичні центри на інших метро станціях міста Дніпра:

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Медичний центр Endohealth надає широкий спектр послуг: консультація провідних спеціалістів різних напрямків, якісна діагностика та лікування. Проводяться лабораторні дослідження, УЗД, денситометрія, фіброгастродуоденоскопія, фібробронхоскопія, колоноскопія (в тому числі під внутрішньовенним наркозом), ЕКГ, холтерівськемоніторування ЕКГ, ЕХО КГ, спірометрія.

Є можливість проведення лікування в умовах денного стаціонару. Розроблені спеціальні лікувальні та підтримувальні комплекси препаратів - крапельниці для краси та здоров’я Вашого організму.

Діють комплексні програми «Check-up», які дозволяють пройти повну діагностику стану здоров’я.

Добре мене прийняли у цій клініці. Дівчата на рецепції прекрасні, візит пройшов просто супер. Дякую.

Олексій, 15.10.2024
Дивитися всі відгуки