Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Консультативно-діагностичний центр «DailyMedical» спеціалізується на сучасній діагностиці дорослих, дітей з народження і підлітків. Всі діагностичні дослідження проводяться провідними лікарями-діагностами Дніпропетровська на експертному обладнанні, серед якого ультразвуковий апарат преміум класу LOGIQ C5 Premium від GE Healthcare (Великобританія). Також в медичному центрі «DailyMedical» маленьким пацієнтам видається широкий спектр функціональної діагностики головного мозку, серця, легенів, діють комплексні програми обстеження всього організму.

• пн - пт : 8:30 - 19:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

пр. Науки, 99 Д

Шевченківський,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит був продуктивний. Я задоволена

Галина, 04.05.26

Я дуже задоволений візитом.

Максим, 24.03.26

Мені сподобалося відношення персоналу клініки, швидкість обслуговування, також, що все добре зробили.

Максим, 23.03.26

В клініці дуже зручно, дуже компетентний персонал, зорієнтували, допомогли

Оксана, 05.03.26

Ввічлива, все доступно пояснила

Юлія , 12.02.26

Мені все дуже сподобалося у цій клініці. Лікар, який проводив діагностику все доступно розповіла та гарно все пояснила. Візит пройшов добре, все було дійсно класно тут. Дякую.

Юлія, 29.01.26

Все було добре на візиті, діагностика пройшла чудово, мені все сподобалося.

Анастасія, 29.12.25

Я була задоволена візитом. Мене все влаштувало

Юлія, 18.12.25

Я записувалась в дану клініку на діагностику УЗД. Мені все дуже сподобалось, спеціалісти чудові, виконали все дуже гарно та якісно, тому можу поставити найвищу оцінку. Дякую.

Олена, 11.12.25

Прийняли швидко, у клініці гарно, ввічливий персонал.

Анастасія, 01.11.25
Центри поблизу