Аврора ДРТ німецько-український медичний центр

• Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

У Медцентрі «Аврора» крім консультування лікарів пацієнти мають можливість пройти надточну діагностику організму. У «Аврорі» всі бажаючі можуть пройти ультразвукові дослідження, електрокардіографію, ехокардіографію, дуплексне сканування. Для жінок є УЗД у всіх триместрах вагітності (як з доплером, так і без). Також, в «Аврорі» пройти діагностику можуть і самі юні пацієнти ще

• Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб-Вс: 8:30-17:00

пер. Фестивальний, 5. На карті

Індустріальний

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка «Аврора ДРТ»  це багатопрофільна клініка спеціалізується на лікуванні безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (ЕКЗ) та консультативно-діагностичних послуг для дорослих і дітей.  Всі діагностичні послуги проводяться на обладнанні експертного класу. Консультування можливо як при відвідуванні клініки так і в on-line режимі, а також з виїздом фахівців на будинок.

В «Аврора ДРТ» надають послуги за такими спеціальностями:

• неврологія
  • гастроентерологія
  • хірургія
  • кардіологія
  • сімейна медицина: проведення диспансеризації для дітей і дорослих
  • педіатрія
  • психотерапія
  • УЗ-діагностика
  • офтальмологія
  • інфектологія
  • ендокринологія
  • мамологія
  • ортопедія і травматологія
  • функціональна діагностика (кардіотокографія, ЕКГ)
  • генетика
  • лабораторна діагностика
  • ендоскопія
  • масаж
  • денний стаціонар

В «Аврора ДРТ» надають послуги від зачаття з використанням усіх видів допоміжних репродуктивних технологій (штучна інсемінація, ЕКО, програми донації сперми і ембріонів), з подальшим комфортним веденням вагітності і з подальшим спостереженням дитини у дитячих фахівців. Для діагностики та лікування патологій у цей період клієнтам надані всі необхідні умови (УЗД під час вагітності, лабораторні послуги, консультації кращих фахівців).

Також, у клініці проводитися безкоштовне медичне обслуговування при підписанні декларації з сімейним лікарем, педіатром, терапевтом, що дає право на:

• безкоштовне відвідування сімейного лікаря, педіатра, терапевта;
  • безкоштовну вакцинацію згідно національного календаря щеплень;
  • безкоштовні аналізи;
  • довідки і лікарняні;
  • рецепти за програмою «Доступні ліки».

Консультації, діагностика та взяття аналізів проводяться за попереднім записом, тому клієнтам клініки не потрібно стояти в чергах і витрачати свій час. При цьому лікар приділяє кожному клієнту максимальну кількість часу і не поспішає завершити прийом. У клініці працюють найкращі фахівці з великим досвідом роботи, які постійно проходять курси підвищення кваліфікації.  В «Аврора ДРТ» турбуються про свою репутацію, тому надають послуги найвищої якості.

Лікар дуже добре і професійно провела огляд, все чітко роз'яснила, дала поради. Огляд УЗД пройшов легко без ніяковіння, швидко і професійно, щиро дякую

Ангеліна , 21.02.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Все було супер у цій клініці.

Марія, 20.02.2025

Все було дуже швидко, прийом відбувся вчасно, лікар діагностики надав розгорнуту консультацію, все влаштувало. Клініка комфортна, все було зручно, адміністратори дуже привітні та доброзичливі

Анастасія, 18.02.2025

Я мучилась мигренями больше двенадцати лет. Доктор, Прядка Мария Александровна,  первый  доктор, который увидел мою проблему по результату диагностики без моих рассказов и подсказок, увидела в какой области и какого характера моя головная боль. Доктор меня проконсультировала, назначила лечение. Доктором очень довольна, прекрасный специалист!

Марія, 16.02.2025

Мені все в цій клініці сподобалося, гарні лікарі, якісна діагностимка, дякую.

Владислав, 07.02.2025
Дивитися всі відгуки