Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Крем для лица легкой текстуры Аpivita Bee Radiant Защита от преждевременного старения кожи - некомедогенный крем легкой текстуры со стволовыми клетками апельсина.
Универсальный крем-увлажнитель обеспечит кожу всеми необходимыми витаминами и микроэлементами, снабдит ее влагой, поможет удержать ее внутри. Он выравнивает тон, делая личико «фарфоровым». Уже после первого применения этого средства вы заметите, что лицо начало сиять, а кожа смягчилась и стала более упругой и приятной на ощупь.
Свойства:
В составе средства вода заменена на
Придбати Гель-крем для обличчя легкої текстури Apivita Bee Radiant для захисту від ознак старіння та слідів втоми, 50 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Гель-крем для обличчя легкої текстури Apivita Bee Radiant для захисту від ознак старіння та слідів втоми, 50 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Гель-крем для обличчя легкої текстури Apivita Bee Radiant для захисту від ознак старіння та слідів втоми, 50 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Гель-крем для обличчя легкої текстури Apivita Bee Radiant для захисту від ознак старіння та слідів втоми, 50 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Гель-крем для обличчя легкої текстури Apivita Bee Radiant для захисту від ознак старіння та слідів втоми, 50 мл?” перед замовленням препарату.