Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Гель |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Освежающий гель для век, специально разработанный на основе экстракта цветков кисты, шиповника, ириса и меда, суперувлажняющих ингредиентов, которые напрямую восполняют запасы воды в коже. С освежающим шариковым аппликатором.
Способ применения
Аккуратно нанесите шариком на область под глазами. Слегка постучите пальцами до полного впитывания. Идеальная основа для консилера. Только для наружного применения.
Состав
Aqua/Water/Eau**, Aqua/Water/Eau, Propanediol, Mel/Honey/Miel*, Propolis Extract, Iris Versicolor Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem*Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Saccharide Hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Propyl Gallate, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Disodium EDTA, Polyacryla
Придбати Гель для шкіри навколо очей Apivita Aqua Beelicious зволоження і охолодження, 15 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Гель для шкіри навколо очей Apivita Aqua Beelicious зволоження і охолодження, 15 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Гель для шкіри навколо очей Apivita Aqua Beelicious зволоження і охолодження, 15 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Гель для шкіри навколо очей Apivita Aqua Beelicious зволоження і охолодження, 15 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Гель для шкіри навколо очей Apivita Aqua Beelicious зволоження і охолодження, 15 мл?” перед замовленням препарату.