Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Маска тканевая для лица Apivita Express Beauty Очищение и детокс с кэробом черная эффективно ухаживает за кожей. Глубоко очищает кожу, выводит токсины из кожи, очищает и сужает поры, улучшает общий вид кожи.
Маска из черной ткани с рожковым деревом и активированным углем из дуба, известная своими превосходными впитывающими и очищающими свойствами, идеально прилипает к лицу, как вторая кожа, чтобы минимизировать появление пор и создать эффект детокса для чистого, увлажненного и сияющего цвета лица.
Способ применения
Аккуратно достаньте маску из упаковки и распределите на предварительно очищенной коже лица. Оставьте маску на время, указанное на упаковке. Массирующими движениями нежно распределите невпитавшиеся остатки сыворотки по коже или удалите их с помощью ватного диска.
Состав
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract, Charcoal Powder, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Biosaccharide Gum-4, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance.
Придбати Маска тканинна для обличчя Apivita Express Beauty Детокс та очищення з насінням ріжкового дерева чорна, 20 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Маска тканинна для обличчя Apivita Express Beauty Детокс та очищення з насінням ріжкового дерева чорна, 20 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Маска тканинна для обличчя Apivita Express Beauty Детокс та очищення з насінням ріжкового дерева чорна, 20 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Маска тканинна для обличчя Apivita Express Beauty Детокс та очищення з насінням ріжкового дерева чорна, 20 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Маска тканинна для обличчя Apivita Express Beauty Детокс та очищення з насінням ріжкового дерева чорна, 20 мл?” перед замовленням препарату.