Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Маска для лица Apivita Express Beauty Осветляющая с апельсином великолепно защищает кожный покров от негативного воздействия солнечных лучей, сильных морозов, ветра и других внешних факторов.
Вдохновением для линии Красота Экспресс послужила идея средиземноморской диеты для кожи с ее разнообразием фруктов и овощей, содержащих ценные вещества для сбалансированного питания и здоровья кожи.
Свойства:
98% натуральных ингредиентов. В составе средства вода заменена на настой греческого горного чая с антиоксидантным и увлажняющим действием.
Не содержит парабенов, силиконов, минеральных масел, пропилен гликоля, бутилен гликоля, этаноламина, фталатов, полициклического мускуса, нитромускуса.
Способ применения
Нанести плотным слоем на предварительно очищенную кожу лица, избегая области вокруг глаз. Оставить на 10 минут и затем тщательно смыть с водой.<
Придбати Маска для обличчя Apivita Express Beauty Сяяння з апельсином, 2 штуки по 8 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Маска для обличчя Apivita Express Beauty Сяяння з апельсином, 2 штуки по 8 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Маска для обличчя Apivita Express Beauty Сяяння з апельсином, 2 штуки по 8 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Маска для обличчя Apivita Express Beauty Сяяння з апельсином, 2 штуки по 8 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Маска для обличчя Apivita Express Beauty Сяяння з апельсином, 2 штуки по 8 мл?” перед замовленням препарату.