Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Пенка для интимной гигиены Apivita Intimate Защита от сухости с алоэ и прополисом для ежедневной гигиены во время менопаузы и при сухости влагалища. Успокаивает раздражение и зуд, увлажняет и дает ощущение комфорта.
Биоактивное алоэ, глицерин и эфирное масло органической герани увлажняют, разглаживают и нежно обрабатывают чувствительную область. Прополис, натуральный олигосахарид и натуральная липоаминовая кислота предотвращают рост и преобладание патогенных микроорганизмов.
Пантенол и аллантоин в сочетании с водой из органического настоя ромашки успокаивают раздражения. Молочная кислота помогает защитить нормальную флору и восстановить pH области.
Это дает ежедневное чувство комфорта ,рекомендовано в период менопаузы или в случае сухости влагалища.
Нанести на влажную кожу. Создайте мягкую пену и затем смойте большим количеством воды.
Только для наружного применения.
Aqua** (Water**), Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Lactic Acid, Polysorbate 20, PEG-4 Rapeseedamide, Capryloyl Glycine, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powd
Придбати Пінка для інтимної гігієни Apivita Intimate, 200 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Пінка для інтимної гігієни Apivita Intimate, 200 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Пінка для інтимної гігієни Apivita Intimate, 200 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Пінка для інтимної гігієни Apivita Intimate, 200 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Пінка для інтимної гігієни Apivita Intimate, 200 мл?” перед замовленням препарату.