Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Аллергікам, Діабетикам, Водіям |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
Природні високоактивні ефірні масла, вітамінні комплекси, масло обліпихи, біологічно активні компоненти бджолиного воску, мінеральний компонент нафталану в мікродозах.
Бальзам Рятувальник призначений для прискорення загоєння травматичних пошкоджень, в т.ч. супроводжуються запаленням без утворення рубців: рани поверхневі та глибокі; гнійні процеси в свіжих ранах; опіки I-III ступеня; удари, гематоми, садна; розтягнення зв'язок; гострі запальні процеси на шкірі і слизових оболонках.
Індивідуальна непереносимість компонентів бальзаму Рятівник.
Рясно наноситься на пошкоджену поверхню шкіри безпосередньо з туби.
Дуже важливо нанести бальзам якомога швидше після пошкодження шкіри, це дозволить значно скоротити, за часом, процес загоєння.
Придбати Бальзам спасатель Форте 30г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бальзам спасатель Форте 30г серед різних аптек міста становить 98.2 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бальзам спасатель Форте 30г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бальзам спасатель Форте 30г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бальзам спасатель Форте 30г?” перед замовленням препарату.