add_box Гастроэнтерология Гинекология Кардиология Косметология Маммология Неврология ... еще
«Оксфорд Медикал» в Житомире ‒ региональное представительство одной из самых крупных сети клиник в Украине, предоставляющее широкий спектр услуг по диагностике и лечению заболеваний. В клинике открыто 15 направлений, где ведут прием опытные и высококвалифицированные специалисты. Пациенты могут получить качественную медицинскую помощь в таких направлениях: терапия, проктология, кардиология, урология, УЗ-диагностика, гинекология, эндокринология, дерматология, гастроэнтерология, неврология, хирургия
Перед консультацією у лікаря робив в клініці УЗД. Прийом УЗД очікував двадцять хвилин. В клініці здавав аналіз крові, з першого разу нічого не вийшло, хлопчина з першого разу не міг затягнути жгута.
Надія 23 Апрель 2025
Були на прийомі у лікаря Кривичун Катерини Юріївна. Інформації було достатньо, все було зрозуміло, лікар все гарненько пояснила, візитом до лікаря задоволені. Чудова клініка, зауважень не було
Ольга 07 Апрель 2025
На рецепції працюють не відповідальні дівчата
Сергій 25 Март 2025
Клініка сподобалася, досить нормальне обслуговування було в цій клініці.
Артем 04 Март 2025
В клініці все добре, гарне обслуговування, дякую.
Лілія 01 Март 2025
Прийом відбувся вчасно, без затримок, все чітко, лікарка дуже приємна, мені все сподобалося, дякую.
Майя 25 Февраль 2025
В клініці привітний і милий персонал, любʼязно мене зустріли, все мені пояснили, розказали де і як буде відбуватися прийом, запропонували почекати на лікаря. Лікар теж мене гарно зустрів. Я задоволена візитом
Сергій 13 Февраль 2025
Особисто я цю клініку відвідую вже не вперше, користуюся медичними послугами цієї клініки часто. Зараз на візит привів дружину, вона була приємно вражена, а для мене було все як завжди добре. Дійсно нічого погано про цю клініку сказати не можу.
Василь 28 Январь 2025
Клініка сподобалася, дуже дякую!
Валентина 31 Декабрь 2024
Я дуже задоволена лікарем Костенко Вікторією Вікторівною, вона чудовий спеціаліст. Але я взагалі не задоволена адміністраторами клініки, а конкретно, їх хамською поведінкою!