Центр восстановления зрения - медицинское учреждение, офтальмологическое направление помощи, для детей и взрослых. Специалисты центра соблюдают мировые стандарты диагностики и лечения, имеют многолетний опыт предоставления высококачественной медицинской помощи и тысячи благодарных клиентов.
Була на консультації в Пешко Ірини Василівни. Мені все дуже сподобалось. Лікар дуже гарно ставиться до своїх пацієнтів, дуже гарно, детально та зрозуміло все пояснює.
Сергій 16 Сентябрь 2024
Клініку можу порівняти з іншими клініками, в цій клініці було набагато швидше і приємніше. Дуже гарне ставлення до пацієнтів, все уважно і чуйно, абсолютно ніяких зауважень
Анна 30 Июль 2024
Клініка сподобалася, гарна організація роботи, сподобалося що лікар приділив більше часу чим ми очікували, візитом в клініку задоволені
Альона 17 Июль 2024
Клініка дуже мені сподобалася, все було чудово. Все супер пройшло, дійсно допомогли в цій клініці, проконсультували стосовно моєї проблеми просто прекрасно. Залишилася задоволена візитом у цю клініку.
Клініка сподобалася, дуже затишна. Надалі будемо звертатися в клініку
Андрій 04 Апрель 2024
В клініку зверталися вже другий раз, нас все влаштовує і нам все подобається. Лікар, Юкаш Юлія Сергійович, хороший спеціаліст, зверталися на повторний прийом. Клініка хороша, привітний персонал
Марина 27 Март 2024
Дуже сподобалася ця клініка. У клініці дуже хороший, привітний, уважний персонал, сама клініка досить зручна та комфортна. Тільки хороше враження залишилося від цієї клініки.