Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Здоровая стопа, центр подологии

Салон красоты
Подология
  • Парковка,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 10:00-19:00
  • Вс: выходной

ул. Щирецкая, 36 (возле гостиницы "Южный", 1-й этаж). На карте

Железнодорожный

Рейтинг клиники
5.0

Кол-во отзывов

230

Рейтинг клиники рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

    Рекомендую

    Дуже класно, дуже мені сподобалося. Лікар розказувала що вона робить, і для чого це робиться. Щоб не було гірше зроблю те то. Мені було дуже зрозуміло що зі мною відбувається. Що мені не треба робити.

    Софія, 23.09.2020

    Рекомендую

    Змогли прийняти раніше, персонал привітний.

    Олександра, 30.05.2020

    Рекомендую

    Лікар Колцова Светлана все зробила швидко, якісно та вирішила мою проблему

    Інна, 04.03.2020

    Рекомендую

    Лікар компетентний, все пояснила, надала необхідну інформацію, зробила процедуру. Все сподобалося.

    Олексій, 02.12.2019

    Рекомендую

    Під час данного візиту сподобався уважний лікар, чітко окреслив проблему, вдав вказівки, тепер я знаю як далі буду лікуватись.

    Уляна, 15.11.2019

    Рекомендую

    Я дуже задоволена і компетентністю і сподобалося приймання, і клініка, і власне лікар. Гарно надав консультацію, провів процедуру безболісно. Враховуючи що це була дитина. Абсолютно ніяких дискомфортних відчуттів не було.

    Анастасия, 06.09.2019

    Рекомендую

    Мені все сподобалось, я була на прийомі у подолога Припутницької Світлани, лікар показав гарне ставлення до пацієнтів, описала всі процедури які проводила, все уважно і детально. Я задоволена.

    Христина, 12.03.2019

    Рекомендую

    Все мені зробили. все дуже добре. Все приємно, приємне обслуговування, все гарно. З першого разу я задоволений, головне, щоб наслідок тої роботи був довго присутній і все було добре.

    Ярослав, 10.12.2018

    Рекомендую

    Все дуже круто, супер. Нам все сподобалось, нам надали корисні рекомендації і ми будемо в подальшому звертатись за консультаціями. Дякуємо.

    Сергей, 11.09.2018

    Рекомендую

    Позитивне враження, все добре, надали консультацію таку, як треба.

    Юлія, 03.09.2018

    Рекомендую

    Дуже професійний прийом, надзвичайне ставлення до пацієнтів. Дякуємо за роботу.

    Дженаро, 21.08.2018

    Рекомендую

    Запам'ятавсь підхід до клієнта, чай-кава, все добре.

    Ольга, 03.07.2018

    Рекомендую

    Мене все задовольнило, надали кваліфіковану допомогу. Я задоволена візитом.

    Данило, 25.06.2018

    Рекомендую

    Дуже привітний персонал, якісно виконують свою роботу. Знаходять правильні шляхи для вирішення проблем пацієнтів.

    Олександра, 19.06.2018

    Рекомендую

    Хороші враження, апаратний педікюр менш болісний і більш приємний, ніж звичайний.

    Вікторія, 09.06.2018

    Рекомендую

    Припутницька Світлана дуже приємна лікарка, все гарно та акуратно зробила. Ми дуже задоволені.

    Ольга, 17.05.2018

    Рекомендую

    Важко знайти було їх, вони на карті мають неправильно вказану локацію, гугл маршрут проводить в друге місце, а так, все чудово.

    Дар’я, 22.03.2018

    Все добре, все чудово. Клініка мені сподобалась.

    Орест, 29.11.2017

    Все було дуже швидко, ввічливо, приємно. Я задоволена.

    Софія, 13.09.2017

    Загалом все було добре, дуже задоволена. Дуже приємні лікарі і обслуговування.

    Софія, 12.08.2017

    Все дуже швидко. Єдине, що дуже важко знайшла. Просто, якийсь вказівник повісили б, бо я справді двадцять хвилин шукала.

    Богдана, 08.08.2017

    Все добре, без жодних затримок. Я пришла, лікар мене вже чекав. Все чисто, стерильно.

    Галина, 13.07.2017

    Прием был хороший, мне очень понравилось, чисто.

    Галина, 13.07.2017

    Дуже вдячна спеціалістам за високоякісну роботу, дуже допомогли і я повністю задоволена

    Анастасія, 09.06.2017

    Мені допомогло лікування в данній клініці. Дякую!

    Галина, 12.10.2016
Почему Вы не можете оставить отзыв?
Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.