Олександр Петрович спеціалізується на наркології та психіатрії. Проводить консультативні прийоми, займається лікуванням різних видів залежності (алкогольної, наркотичної, ігрової)
Марина Володимирівна займається лікуванням захворювань та патологій ЛОР-органів. Проводить продування слухових труб по Політцеру, видалення сірчаної корки, промивання лакун мигдаликів лікарськими препаратами та ін. Займається лікуванням отиту, риніту, тонзиліту, гаймориту, назофарингіту
Лікар спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням таких захворювань, як: серцева недостатність, ішемічна хвороба серця, стенокардія, вегетативна дистонія та інші
Врач-педиатр, доцент ВНМУ им. М.И. Пирогова. Многократный участник стендовых, устных докладов, печатных работ в международных научно-практических конференциях
Лилия Викторовна Парфенюк занимается подбором любых видов контактных линз, включая мультифокальные и торические. Она работает с производителями линз Bausch and Lomb, Alcon, Sauflon и с производителями очковой коррекции Nikon, Seiko, Rodenstock.
Врач офтальмолог высшей категории, работает в таких направлениях, как катарактальная и витреоретинальная хирургия, хирургия глаукомы, проводит лечение катаракты, глаукомы, отслойки сетчатки, гемофтальма.