Частные врачи Львова

Тарас Ярославович спеціалізується на сучасному малоінвазивному оперативному лікуванні переломів та інших травм кісток, клишоногості, плоскостопості. Також лікар проводить всебічну терапію ортопедичних патологій суглобів.
Кваліфікований спеціаліст, в пріорітетні напрями роботи якого входить діагностика та профілактика патологій жіночої репродуктивної системи. Наталія Омелянівна проводить лікування доброякісніх новоутворень жіночих статевих органів, а також інф'екційних та запальних захворювань в області гінекології
Марта Павлівна - кваліфікований спеціаліст в галузі ревматології, аллергології та імунології. Має значний досвід роботи у вирішенні проблем алергічних реакцій та порушень імунної системи, захворювань суглобів та з'єднувальних тканин. Постійний учасник міжнародних конференцій
Наталія Іванівна є спеціалістом з подології. Вона займається проведенням апаратного медичного педикюру.
Олексюк-Нехамес Алла Григорьевна
Невролог, нейрофизиолог. Заслуженный врач Украины. Занимается диагностикой и лечением болевых синдромов, вегетативных расстройств и других патологий в области неврологии.
Львов, ул. В. Стуса, 37
Занимается физической реабилитацией в педиатрии, устраняет деформацию конечностей, сколиоз, плоскостопие. Является основателем центра физической реабилитации «ИННОВО» во Львове.
Физический терапевт, консультирует и проводит физическую реабилитацию при заболеваниях позвоночника (остеохондроз, протрузии и межпозвонковые грыжи, нестабильность позвоночника) и нарушениях осанки. Выполняет лечебный массаж для взрослых.
Львов, ул. Фурманская, 12/1
Врач стоматолог первой категории, специализируется на установке современных коронок, установке виниров, имплантации зубов и выполнении других стоматологических процедур. Лечит стоматит, зубной камень, кариес, пульпит, пародонтоз.
Лечит первичные психотические эпизоды и другие нарушения психотического спектра, биполярное аффективное расстройство, расстройства пищевого поведения, расстройства личности, депрессию и тревожные расстройства, расстройство дефицита внимания и гиперактивности (РДУГ) у взрослых.
Лікар-отоларинголог, володіє необхідним досвідом та практичними навиками для лікування патологій ЛОР-органів. Проводить пункцію гайморових пазух, розйкриття абсцесів, катетеризацію слухових труб, промивання лакун мигдаликів та ін.