Лікар хірург, уролог Алєксєєв Дмитро Іванович проводить консультативні обстеження, розтин абсцесу і гематоми, видалення новоутворень, накладення і зняття швів, післяопераційні перев'язки, лікування та хірургічна обробка ран, видалення відмерлих тканин (пролежні, після опікові поверхні), лікування врослого нігтя, лікування діабетичної стопи , консультації з приводу невусів
Роман Ярославович спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні проктологічних захворювань. Займається терапією геморою, захворювань товстого кишечнику і прямої кишки, дизбактеріозу, запорів, нерегулярного випорожнення кишечнику, випадіння прямої кишки, свербежу, анальних тріщин та ін.
Дмитро Іванович хірург з досвідом роботи більше 25 років. Проводить розкриття абсцесу та гематоми, видалення новоутворень, лікування і хірургічну обробка ран, накладання і зняття швів, післяопераційні перев’язки, видалення змертвілих тканин (пролежні, післяопікові поверхні) та ін. Консультує з приводу невусів
Григорий Федорович - врач-хирург, врач ультразвуковой диагностики, сосудистый хирург. Занимается лечением острого аппендицита, холецистита, язвы, травм грудной клетки, брюшной полости и мягких тканей и др. Проводит УЗ-диагностику
Медицинский директор Клиники семейной медицины «Бихелси», проводит дифференциальную диагностику с учетом физиологических особенностей организма и патофизиологических отклонений.