Андрей Петрович осуществляет плановые и неотложные хирургические вмешательства при патологии магистральных сосудов. Лечит заболевания венозной и артериальной системы. Имеет значительный опыт в терапии варикозной болезни, хронической ишемии нижних конечностей
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 35 отзывов
Направлено в клинику
Марія 24 Март 2025
Була вчора на прийомі у лікаря. Перед тим, як зайти в кабінет, зустріла його в коридорі сказала, що шукаю пана Меленя. Лікар одразу дуже образився через помилку в прізвищі, і це помітно вплинуло на прийом. Показав мені на табличку на дверях і сказав що такого лікаря не існує. Я звісно вибачилась, але здається це не допомогло. Візит виявився вкрай некомфортним – здавалося, що після цього лікар уже не дуже хотів мене оглядати, а консультація була формальною. В результаті я ледь випросила висновок. Відчуття, що заплатила ні за що. Дуже розчарована таким ставленням до пацієнта.
Тепер я не розумію чи в мене справді немає проблем чи ображений лікар не хотів просто цим займатись
Оксана 05 Март 2025
Лікар нам дуже сподобався. Андрій Петрович дуже хороший спеціаліст.
Ірина 15 Август 2024
Лікар дуже сподобався. Залишилася задоволена візитом. Все було добре.
Тетяна 18 Июнь 2024
Без черги, швидко і по справі
Олена 07 Июнь 2024
Прийомом дуже залишилася задоволена.
Ганна 03 Январь 2024
Дужа гарний фахівець, приємна людина, ввічливий, компетентний, вислухав мене та все детально пояснив і порекомендував. Я дуже задоволена, дякую!
Василь 12 Октябрь 2023
Лікар спеціаліст своєї справи, ввічливий, досить розумно та доступно все пояснив. Враження залишились що лікар чудовий фахівець.
Любов 12 Сентябрь 2023
Візит пройшов добре, лікаря знаю давно.
Дана 11 Июль 2023
Все чудово
Зоя 27 Июнь 2023
Лікар уважний і мене влаштовує його професіоналізм.