Лікар спеціалізується на лікуванні гострої респіраторної патології, патології дихальних шляхів, гастропатології, патології сечовивідної системи у дітей
Доктор специализируется на наркологии. Проводит консультативный прием, осмотр, первичную диагностику, подбор схемы лечения. Помогает справится с проблемами наркологического профиля: наркотическая и алкогольная зависимость
Лікар загальної практики-сімейної медицини першої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей та дорослих. Сеціалізується на лікуванні пацієнтів з захворюваннями органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та ін.
Ольга Олександрівна займається діагностикою та лікуванням хронічних та гострих захворювань різних систем організму (дихальної, травної, серцево-судинної та ін.). Займається лікуванням застудних захворювань, грипу, тонзиліту, отиту, риніту, бронхіту, пневмонії та ін.
Ольга Васильевна детский врач-невролог первой категории. Врач проводит диагностику и лечение неврологических заболеваний. Интерпретирует исследований КТ, МРТ головного, спинного мозга, позвоночника.
Лікар загальної практики - сімейної медицини вищої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням застудних захворювань, грипу, фарингіту, трахеїту, бронхіту, пневмонії, гастриту, холециститу, панкреатиту та ін.
Яна Владимировна врач-офтальмолог высшей категории. Специализируется на проведении рефрактометрии, подборе очков и мягких контактных линз, пневмотонометрии, осмотре глазного дна с високодиоптрийной фундус линзой и др.