Виктория Васильевна несколько лет сотрудничает с Институтом кардиологии им. акад. Стражеско. Она участвует в научно-практических конференциях Ассоциации ревматологов Украины, Европейских конгрессах. Специализируется доктор Качур на лечении псориатического артрита.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 133 отзыва
Світлана 04 Июнь 2025
Лікар дуже компетентна. До лікаря зверталась з запаленням, лікар одразу надала мені допомогу, почуваю себе дуже добре. Я вважаю, що лікар дуже крута! Я дуже задоволена
Наталія 04 Июнь 2025
Дуже сподобалося спілкування з лікарем, Вікторія Василівна фаховий спеціаліст, відповіла на всі питання, вміє доступно пояснити, мені все було зрозуміло, лікар мене підбадьорила. Лікаря мені рекомендувала моя знайома як гарного спеціаліста. Я залишилась дуже задоволена лікарем
Людмила 21 Май 2025
Прийом пройшов дуже добре, все було зрозуміла. Я повністю задоволена прийомом у лікаря, лікар надала повну інформацію, назначила здати аналізи та додаткове обстеження
Яніна 07 Апрель 2025
Лікарка добрий фахівець. Призначила дообстеження, тепер будемо шукати причину проблему. Все пройшло добре
Оксана 05 Февраль 2025
Все було добре, консультація пройшла прекрасно, я отримала всі рекомендації, мені все сподобалося
Владислава 12 Декабрь 2024
Мене влаштував прийом, я задоволена, дякую.
Артем 21 Октябрь 2024
Задоволений, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Владислава 20 Июнь 2024
Євген 19 Июнь 2024
Прийом сподобався, наразі сподіваємося на гарні результати лікування, дякую.
Оксана 17 Июнь 2024
Уважно віднеслась, передивилась мої аналізи. Лікарка має якусь свою послідовність, систему. Консультацією задоволена.