Киев
Врач Ревматолог, Артролог Семенюк Василий Андреевич на Doc.ua

Отзывы о Семенюк Василий Андреевич

Отзывов: 438
Консультация от800 грн
Врач-ревматолог высшей категории, Заслуженный врач Украины. Проводит консультации относительно всех распространенных ревматических болезней, лечит стенокардию, артериальную гипертензию, головокружение, сахарный диабет
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 438 отзывов

Олег 12 Май 2025
Все дуже сподобалося, візит пройшов нормально. Дякую.
Тетяна 07 Май 2025
Лікар нам дуже сподобався, візит пройшов добре.
Ігор 06 Май 2025
Ганна 30 Апрель 2025
Лікар приємний у спілкуванні, на всі мої питання відповів, розповів причини, призначив лікування. Надалі ще будемо працювати.
Ганна 30 Апрель 2025
Сподобалося що лікар дуже уважний багато пояснив по всіх пунктах пояснював так що не можно не зрозуміти потім ще перепитав чи залишились запитання тобто підхід дуже професіональний .Лікування призначив додаткові аналізи
Сергій 21 Апрель 2025
Все було добре сподоболося
Олена 09 Апрель 2025
Це найкращий лікар, в якого я була за останні три місяці. Мені все дуже сподобалось, лікар назначив лікування і вже з першого дня мені стало краще, я його вже порекомендувала всім своїм подругам.
Ельвіра 02 Апрель 2025
Дуже сподобалася лікарка, оцінюю прийом на відмінно, консультація мені сподобался, планую повторний прйиом. Дякую.
Світлана 19 Март 2025
Лікарю найвищий бал! До лікаря вже не перший раз зверталася, я його пацієнтка, лікуюся у лікаря вже понад рік. Лікарем задоволена. Після курсу лікування, буду звертатися до лікаря ще
Ярослава 17 Март 2025
Мені все дуже сподобалось. Консультацією даного спеціаліста я повністю задоволена. Василь Андрійович дуже уважний компетентний та гарний лікар. Дякую, все чудово.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости