Лікар Ревматолог, Артролог Семенюк Василь Андрійович на Doc.ua

Відгуки про Семенюк Василь Андрійович

Лікар-ревматолог вищої категорії, Заслужений лікар України. Проводить консультації щодо всіх поширених ревматичних хвороб, лікує стенокардію, артеріальну гіпертензію, запаморочення, цукровий діабет
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 505 відгуків

Наталія 25 Травень 2026
Все було на найвищому рівні, дякую.
Михайло 25 Травень 2026
Валентина 25 Травень 2026
Нарешті дійсно знайшла свого лікаря, отримала те бажане лікування для себе, не могла цього добитися досить довго від інших лікарів. Тому візит пройшов просто чудово, дякую.
Тетяна 21 Квітень 2026
Василь 14 Квітень 2026
Віктор 14 Квітень 2026
Я отримав якісну консультацію від лікаря.
Наталія 24 Березень 2026
Василій Андрійович дуже кваліфікований фахівець,  все пояснив, роз'яснив та призначив курс лікування. Я залишилась задоволена візитом, раджу всім.
Тетяна 23 Березень 2026
Гарний доволі лікар, все розказав мені зрозуміло, надав непогані рекомендації щодо подальшого лікування. Я залишилася дуже задоволена візитом.
Олександра 23 Березень 2026
Все було добре. Лікар чудовий .Все детально розповів та пояснив на візиті. Зауважень не має
Наталя 18 Березень 2026
Лікар дуже уважно вислухав та подивився на консультації .Надав рекомендації він хороший фахівець. Буду ще до нього звертатись
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу