Київ
Лікар Ревматолог Семенюк Василь Андрійович на Doc.ua

Відгуки про Семенюк Василь Андрійович

Лікар-ревматолог вищої категорії, Заслужений лікар України. Проводить консультації щодо всіх поширених ревматичних хвороб, лікує стенокардію, артеріальну гіпертензію, запаморочення, цукровий діабет
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 415 відгуків

Катерина 13 Листопад 2024
Все було добре, лікаря дуже вдячні, ми дуже задоволені. На прийом до лікаря ми попали трохи не по темі, лікар нам дав поради і скерував до якого спеціаліста потрібно звернутися, лікар дуже адекватно оцінив ситуацію, сказав куди нам потрібно йти і що потрібно терміново робити. У нас пацієнтка дуже старенька, лікар назначив лікування по своєму профілю і дуже нам допоміг.
Світлана 05 Листопад 2024
Гарний спеціаліст.
Василь 31 Жовтень 2024
Лікарка сподобалася, все пояснила, я задоволений, дякую.
Людмила 16 Жовтень 2024
Лікар молодець. Дуже чуйний, відповідальний, уважний. Мені дуже сподобалось, все було добре.
Юрій 10 Жовтень 2024
Борис 23 Вересень 2024
Борис 02 Вересень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Марина 14 Серпень 2024
Лікар сподобався, зрозуміло все розказував, дав рекомендації здати аналізи, не поспішав з діагнозом, планую звернутися до лікаря на повторний прийом після отримання результатів аналізів
Володимир 08 Серпень 2024
Жанна 06 Серпень 2024
Це була первинна консультація, наразі мене все влаштувало, сподіваюся на позитивний результат і надалі.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу