Врач специализируется в сфере гепатологии и инфектологии. Принимает пациентов с вирусными гепатитами, герпесвирусными инфекциями (в том числе вирус Эпштейна-Барра), субфебрилитетами неясной этиологии, глистными инвазиями, различными бактериальными и вирусными инфекциями всех органов и
систем. Является экспертом в области вакцинации
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 697 отзывов
Тетяна 06 Февраль 2025
Лікар мені дуже сподобався. Тетяна Миколаївна ввічлива та уважна людина. Буду і надалі лікуватися саме у цього лікаря.
Анжела 05 Февраль 2025
Мені все сподобалося, дуже гарний лікар! Лікар зрозуміла мою ситуацію, пояснила, назначила лікування. Я дуже задоволена і дуже вдячна лікарю, буду дотримуватися рекомендацій і лікування. З лікарем будемо надалі працювати, якщо виникнуть питання з лікування, лікар надасть пояснення і відповіді, з лікарем на звʼязку
Ольга 04 Февраль 2025
Лікар сподобалася, уважна до деталей, ввічлива, компетентна, оперативно призначила лікування, онлайн консультацією цілком задоволена
Олексій 01 Февраль 2025
Прийом був онлайн , лікар уважно вислухала ,врахувала всі нюанси , задала всі питання по суті , та призначила лікування , з подальшим контролем лікування , все дуже професійно і якісно , тому дуже я вдячний.
Євгеній 29 Январь 2025
Тетяна Миколаївна хороший лікар, прописала гарне лікування, все добре було на консультації.
Данило 28 Январь 2025
Знающий специалист, дала толковые рекомендации.
Олена 27 Январь 2025
Консультація пройшла доволі добре, лікарем я повністю задоволена. Тетяна Миколаївна виписала чудове лікування, продовжуємо спілкування та співпрацю саме з цим лікарем.
Людмила 17 Январь 2025
Ми дуже задоволені залишилися консультацією. Консультація сама була інформативна, лікар все нам роз'яснювала, назначила препарати, які потрібно приймати та додатково пройти аналізи. Будемо і надалі спілкуватися саме з цим лікарем на рахунок подальшого лікування.
Юлія 14 Январь 2025
Лікар мені сподобався, Тетяна Миколаївна хороший лікар, знає свою справу добре, допомогла.