Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 753 відгуки
Людмила 17 Липень 2025
Інна 14 Липень 2025
Дуже сподобався лікар, уважний спеціаліст. Лікар зібрала багато інформації стосовно моєї проблеми. Насправді дуже сподобалося як пройшла консультація у цього лікаря.
Iрина 14 Липень 2025
Павло 12 Липень 2025
Я дуже задоволений консультацією у Тетяни Миколаївни, вона просто чудовий спеціаліст. Мені сподобалось абсолютно все. Лікарка все доступно і зрозуміло пояснила мені. Дуже дякую.
Інна 10 Липень 2025
Все дуже сподобалося.
Анна 05 Липень 2025
В мене була онлайн консультація з Тетяною Миколаївною, все було добре, консультація пройшла зручно і комфортно. Я дуже задоволена лікаркою, вона відповіла на всі мої запитання.
Тетяна 05 Липень 2025
Тетяна Миколаївна чудова лікарка, дуже приємна, дуже уважна до дрібниць, звертає увагу на найменші деталі. Ми залишились дуже задоволені консультацією лікарки. Дуже дякуємо їй.
Андрій 05 Липень 2025
Сподобалось компетентністю лікаря та оперативність все мені розповіла на всі питання відповіла які задавав. Гарний лікар.Ще запишусь на повторну консультацію
Наталія 01 Липень 2025
Дуже чудовий лікар, відповідально поставилась до мого питання, направила на додаткові аналізи і сказала що можливо ми з нею будемо ще по аналізах розмовляти далі.
Оксана 26 Червень 2025
По розмові із лікарем, зразу було видно що це кваліфікований лікар, уважна у роботі. Приділяє багато уваги невеличким подробицям, чітко вникає у діагноз. Тетяна Миколаївна дуже ввічлива людина, а це немало важливо у наш час.