Київ
Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 703 відгуки

Вікторія 18 Лютий 2025
Лікарка хороший фахівець, педантична. Детально все пояснила, все розпитала з приводу всього. Задоволена консультацією
Анна 17 Лютий 2025
Онлайн консультація сподобалася, лікар відповіла на всі питання, вислухала, переглянула всі аналізи, які я заздалегідь відправила. Лікар дала рекомендації, дала додаткове лікування. Я залишилася задоволена
Ксенія 14 Лютий 2025
Мене влаштувала онлайн консультація, сподіваюся, що призначене лікування допоможе, дякую.
Юрій 13 Лютий 2025
Сподобалося спілкуватися з лікарем, працюємо наразі над проблемою. Консультація досить добре пройшла.
Володимир 10 Лютий 2025
Онлайн консультація сподобалася. За деякий час до прийому, лікар нагадала в котрій годині відбудеться прийом. Лікар попросила надати їй на розгляд всі наявні аналізи. Прийом почався вчасно (особисто для мене це дуже важливо). Лікар уважна до деталей і дає зрозумілі та розгорнуті пояснення.
Юлія 09 Лютий 2025
Лікар мені сподобався, консультація пройшла добре.
Тетяна 06 Лютий 2025
Лікар мені дуже сподобався. Тетяна Миколаївна ввічлива та уважна людина. Буду і надалі лікуватися саме у цього лікаря.
Анжела 05 Лютий 2025
Мені все сподобалося, дуже гарний лікар! Лікар зрозуміла мою ситуацію, пояснила, назначила лікування. Я дуже задоволена і дуже вдячна лікарю, буду дотримуватися рекомендацій і лікування. З лікарем будемо надалі працювати, якщо виникнуть питання з лікування, лікар надасть пояснення і відповіді, з лікарем на звʼязку
Ольга 04 Лютий 2025
Лікар сподобалася, уважна до деталей, ввічлива, компетентна, оперативно призначила лікування, онлайн консультацією цілком задоволена
Олексій 01 Лютий 2025
Прийом був онлайн , лікар уважно вислухала ,врахувала всі нюанси , задала всі питання по суті , та призначила лікування , з подальшим контролем лікування , все дуже професійно і якісно , тому дуже я вдячний.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу