Київ
Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 675 відгуків

Тетяна 04 Листопад 2024
Гарний лікар. Все пояснила, розказала, порадила. На всі мої питання дала відповіді. Все було чудово.
Ірина 01 Листопад 2024
Лікар уважна, компетентна, онлайн консультація сподобалася
Оксана 30 Жовтень 2024
Онлайн консультація мені дуже сподобалася, я задоволена лікаркою , дякую.
Станіслав 25 Жовтень 2024
Все було нормально.
Світлана 21 Жовтень 2024
Спілкувалися з лікарем онлайн, лікар направив мене здати аналізи, надалі з лікарем буду ще спілкуватися, перший прийом мені сподобався, лікар все уточнила, все запитала, достатньо довго з лікарем ми спілкувалися, мені все сподобалося
Анонім 17 Жовтень 2024
Онлайн консультація мені сподобалася, зауважень не маю, все добре, дякую.
Арсен 07 Жовтень 2024
Лікар мені дуже сподобався, зразу видно кваліфікований фахівець. Наразі нічого поганого про цього лікаря сказати не можу, все добре було.
Анна 30 Вересень 2024
Прийом дуже сподобався, лікування ще не спробували, але перші враження від лікаря дуже хороші та приємні. Лікар дуже уважно вислухала. Раніше я до онлайн консультацій ставилася скептично, але онлайн прийом відбувся чудово
Вадим 23 Вересень 2024
До лікаря зверталися не перший раз. На нашу думку, лікар знає свою роботу, розбирається в проблемі, назначила необхідне нам лікування. Онлайн консультацією ми задоволені
Юлія 23 Вересень 2024
Наша оцінка цьому лікарю десять з п'яти. Дійсно хороший та кваліфікований лікар, який нам дуже сподобався. Консультація пройшла просто чудово.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу