Київ
Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 745 відгуків

Наталія 01 Липень 2025
Дуже чудовий лікар, відповідально поставилась до мого питання, направила на додаткові аналізи і сказала що можливо ми з нею будемо ще по аналізах розмовляти далі.
Оксана 26 Червень 2025
По розмові із лікарем, зразу було видно що це кваліфікований лікар, уважна у роботі. Приділяє багато уваги невеличким подробицям, чітко вникає у діагноз. Тетяна Миколаївна дуже ввічлива людина, а це немало важливо у наш час.
Крістіна 24 Червень 2025
Тетяна Миколаївна дуже компетентна спеціалістка. Мені дуже сподобалось, що вона не строго говорила по протоколу, а що у лікарки індивідуальний підхід. Дякую, вона мені дуже допомогла.
Єва 23 Червень 2025
З лікарем була онлайн консультація. Відчувається, що справжній лікар, знає що говорить, консультацією задоволена
Аліна 18 Червень 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн. Консультація відбулась добре, лікар поділилася інформацією, змінила і назначила інше лікування та аналізи
Світлана 17 Червень 2025
Була онлайн консультація з лікарем все сподобалось .Лікар назначила мені лікування пояснила взяла всі мої обстеження назначила інші після проходження лікування аналізів сказала їй надіслати
Константин 14 Червень 2025
Юлія 09 Червень 2025
Дуже сподобався лікар. Була вже не перша консультація саме у цього лікаря, сміло можу сказати це хороший спеціаліст. Консультація дійсно пройшла добре.
Олег 23 Травень 2025
Все сподобалось.
Андрій 20 Травень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу