Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 771 відгук

Владислав 06 Вересень 2025
Консультація пройшла чудово. Лікарка все детально мені пояснила по моїй проблемі.
Вікторія 04 Вересень 2025
З лікарем була онлайн-консультація. Мені все дуже сподобалось, все було зрозуміло. Лікар дуже доцільно все пояснила, відповіла на питання. Я дуже вдячна лікарю за консультацію
Олег 02 Вересень 2025
Спілкувались з лікарем онлайн. Лікар підійшла максимально деталізовано, професійно, уважно, виписала лікування, проконсультувала не тільки по проблемі що турбувала, але зібрала всю інформацію і спектр скарг, прийом сподобався
Віра 27 Серпень 2025
Юлія 23 Серпень 2025
Усе добре пройшло на консультації
Анна 21 Серпень 2025
Марина 18 Серпень 2025
Консультація пройшла добре. Дякую.
Геннадій 18 Серпень 2025
Тетяна Миколаївна уважний лікар, все що вона могла дійсно нам порадила. Чудово поговорили з лікарем про наші проблеми, лікар своєю чергою доступно нам все пояснила. Консультація пройшла досить нормально.
Денис 15 Серпень 2025
Лікар супер, консультація пройшла добре.
Дмитро 15 Серпень 2025
Сподобалося професійне ставлення лікаря на візиті.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу