Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 801 відгук

Віталій 28 Листопад 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Я отримав відповідь на свої питання, необхідну консультацію і спосіб лікування. Мене все влаштовує
Адам 26 Листопад 2025
Мені сподобалося відношення лікаря.
Тетяна 25 Листопад 2025
З лікарем ми спілкувались онлайн. Тетяна Миколаївна дуже уважний лікар, уважно вислухала, надала необхідні рекомендації з обстеження, призначила лікування. Після обстеження буде коригування лікування. Я задоволена прийомом
Наталія 24 Листопад 2025
У нас з лікарем було онлайн спілкування. Прийом пройшов чудово. Дуже хороший лікар, дуже уважна, спитала мене про всі результати аналізів за останній рік, розпитала про всі мої операції, врахувала всі мої проблеми зі здоровʼям, призначила додаткові аналізи та  лікування. Я вважаю, що лікар дуже гарний!
Катерина 22 Листопад 2025
Катерина 19 Листопад 2025
З лікарем спілкувались онлайн. Прийом сподобався. Все було чітко, ясно, по темі, видно  що лікар орієнтується в цьому питанні. Лікар на всі питання відповіла, все розписала, надала зворотний зв'язок якщо будуть питання під час лікування. Прийомом я задоволена повністю
Ольга 10 Листопад 2025
Дуже сподобалось на консультації. Все було грамотно на високому рівні дякую
Валентина 10 Листопад 2025
Дуже сподобалось на консультації. Все було грамотно на високому рівні дякую
Олена 07 Листопад 2025
Ніна 31 Жовтень 2025
Лікар дуже приємна сприяє до себе грамотна. Мені дуже сподобалось на консультації
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу