Київ
Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 721 відгук

18 Квітень 2025
Олександр 11 Квітень 2025
Прийомом задоволений, лікар професіонал, дав хорошу консультацію
Поліна 07 Квітень 2025
Ольга 03 Квітень 2025
Ставлю п'ять балів. Нам все дуже сподобалось, консультація пройшла дуже добре. Тетяна Миколаївна дуже гарний спеціаліст, все детально пояснила, будемо продовжувати лікуватися.
Назар 28 Березень 2025
Дуже сподобалася онлайн консультація з лікарем. Лікар передзвонила, у мене було термінове запитання по стану здоровʼя. Я задоволена консультацією, дуже фаховий спеціаліст. Дякую лікарю, що покроково поставила дуже важливі запитання та уточнення. Лікар допомогла знайти препарат, який можна пацієнту використовувати, врахувала що пацієнт проходить ще додаткове лікування, для нас це було дуже важливо стосовно ліків.
Олена 27 Березень 2025
Можна оцінити роботу лікаря високим балом просто десять з десяти. Консультація пройшла надзвичайно інформативно та добре. Лікар нам дуже сподобався.
Ксенія 23 Березень 2025
Все пройшло добре, все сподобалось.
Сергій 18 Березень 2025
Лікар чітко і зрозуміло все пояснила, онлайн консультація сподобалася
Оксана 18 Березень 2025
Прийом пройшов дуже добре, мені сподобалася онлайн консультація. Лікар детально все розповіла, дала рекомендації і назначила здати необхідні аналізи. Чекаємо наступну консультацію. Прийом сподобався
Юлія 17 Березень 2025
Лікар дуже сподобався. Тетяна Миколаївна дійсно гарний лікар.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу