Лікар Гепатолог, Інфекціоніст, УЗД-фахівець, Паразитолог Котик Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в сфері гепатології та інфектології. Приймає пацієнтів з вірусними гепатитами, герпес вірусними інфекціями (в тому числі вірус Епштейна-Барра), субфебрилітетом неясної етіології, глистовими інвазіями, різними бактеріальними і вірусними інфекціями всіх органів і систем. Є експертом в області вакцинації
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 880 відгуків

Марія 19 Серпень 2026
Лікар уважно вивчала результати аналізів, йшли до лікаря більш-менш підготовлені по аналізах. Лікар дала рекомендації здати додатковий аналіз, щоб більш впевнитися, призначила лікування на основі результатів аналізів. Далі будемо лікуватися і чекати результат
Галина 14 Серпень 2026
Я дуже задоволена, ставлю найвищий бал. Лікарка дуже гарно відносилась до мене, уважно слухала, задавала уточнюючі питання, прописала лікування, дякую, мені все дуже сподобалось.
Альона 14 Серпень 2026
Мені сподобалося, що лікарка все пояснила. Все зручно, все добре було на візиті.
Людмила 14 Серпень 2026
Все добре було на візиті, я отримала консультацію, лікар призначила лікування.
Наталія 10 Серпень 2026
Мені лікар дуже сподобався, буду і надалі продовжувати співпрацю саме з цим лікарем, візит пройшов чудово.
Ігор 04 Серпень 2026
Ми з лікарем спілкувалися онлайн. Дуже хороший лікар, призначила здати аналізи, все уважно розпитала, влучно ставила питання. Нам прийом сподобався, до лікаря будемо звертатися ще
Оксана 04 Серпень 2026
Дуже компетентна лікар Тетяна Миколаївна на консультації питання які цікавили вирішили на сто відсотків. Задоволені
Наталія 01 Серпень 2026
Дуже розгорнута консультація
Людмила 31 Липень 2026
Володимир 31 Липень 2026
Дуже приємне відчуття від прийому до лікаря Тетяни Миколаївни. Все було добре
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11