Кристина Омельяновна – опытный специалист, стажировавшийся в зарубежных клиниках. Занимается выявлением и терапией инфекционных заболеваний и болезней печени. Доктор разрабатывает схему лечения для пациентов с острыми респираторными, вирусными, бактериальными заболеваниями, а также с хроническим гепатитом.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 617 отзывов
Вячеслав 11 Ноябрь 2024
Консультація сподобалася, все ок, дякую.
Ольга 13 Октябрь 2024
Лікарка дуже кваліфікована людина, дуже гарно все пояснювала. Дуже сподобалась консультація з лікарем, я була до цього в інших лікарів і цій сфері і тільки цей лікар дала повну логічну відповідь на мої запитання.
Василь 05 Октябрь 2024
Крістіна Омелянівна суперовий фахівець, відповіла на всі запитання які мене цікавили. Я задоволений залишився консультацією лікаря
Валентина 01 Сентябрь 2024
Від онлайн консультації отримала бажане.
Наталія 20 Август 2024
Лікар оперативно відповіла на питання, вивчила весь опис, все взяла до уваги, докладно розписала та розказала що потрібно робити. Я задоволена результатом консультації
check Проверенный пациент Визит в клинику
Сергій 24 Июль 2024
Все було добре, дякую.
Людмила 23 Июль 2024
Дуже гарно, докладно все пояснила, мене усе влаштовує.
Євгенія 22 Июль 2024
Лікар все розказала по проблемі, пояснила ймовірні причини, призначила додаткові аналізи, щоб перевірити для точності. Я дуже задоволена що лікар не поверхнево підійшла до проблеми, онлайн консультація сподобалася
Наталія 04 Июль 2024
Все, що я хотіла від онлайн консультації, я отримала. Лікар відповіла на всі питання, проконсультувала, рекомендації надала, я задоволена консультацією
Вікторія 30 Май 2024
Мене все повністю влаштувало. Консультація пройшла чудово, вирішили з лікарем усі наші питання. Все було добре. Дякую.