Кристина Омельяновна – опытный специалист, стажировавшийся в зарубежных клиниках. Занимается выявлением и терапией инфекционных заболеваний и болезней печени. Доктор разрабатывает схему лечения для пациентов с острыми респираторными, вирусными, бактериальными заболеваниями, а также с хроническим гепатитом.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 626 отзывов
Христина 15 Март 2025
Лікар дуже сподобався, все супер було. Лікар розповіла все доволі коротко та зрозуміло. По самій проблематиці заспокоїла. Чудово розповіла теорію й практику. Тому оцінити роботу лікаря можна просто на відмінно.
Юлія 08 Март 2025
Мені сподобалася онлайн консультація, все було добре, дякую.
Любов 27 Февраль 2025
Під час онкологічної операції виявили у 2019 році вірус гепатиту "С",навіть і не знала про його існування і про те, як з ним боротися. Потрапила на прийом до Пронюк Христини Омельянівни і ми разом подолали його. Після лікування всі аналізи в нормі. Зверталась за допомогою і отримала професійну консультацію. Дуже їй вдячна,залишилось відчуття впевненості і надійності. Христина Омельяніана - професіонал, лікар від Бога і дуже щира людина. Всім раджу звертатись до неї у разі потреби.
Андрій 25 Февраль 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн, розмова з лікарем сподобалася. Лікар дуже професійно оглянула результати аналізів, дала мені інструкції що робити далі і дала певний висновок. Прийом сподобався, дуже дякую лікарю
Юрій 23 Февраль 2025
Мені сподобалась консультація з Крістіною Омелянівною, все чітко та зрозуміло було пояснено по хворобі. Ніяких питань немає
Ігор 15 Февраль 2025
Лікар дуже сподобався, все супер було.
Андрій 16 Декабрь 2024
Консультація пройшла досить добре. Я повністю залишився задоволений роботою лікаря.
Наталія 11 Декабрь 2024
Лікар дуже компетентна, все докладно пояснила, дала рекомендації, які були мені потрібні, все було зрозуміло. Онлайн консультацією я задоволена і надалі буду звертатися до лікаря ще
Катерина 26 Ноябрь 2024
Лікар конкретно все пояснила, розʼяснила, дала рекомендації. На мою думку, компетентний лікар на своєму місці. Онлайн. консультація сподобалася, я задоволена