Отзывы о диагностическом центре Сіті Клініка (Сити Клиника) на просп. Науки
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
просп. Науки, 30. На карте
Голосеевский , м.Голосеевская, м.Демеевская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все дуже добре пройшло. Клініка сподобалася.
Абсолютно задоволений проведенням діагностики, все зручно та комфортно, дякую.
Досить давно уже відвідую цю клініку, мені тут дуже все подобається. У мене тільки добрі відгуки про цю клініку.
У клініці дуже зручно та комфортно. Все дуже добре пройшло. Гарно мене проконсультували, відбулося все вчасно, не було ніяких затримок. Повністю задоволена клінікою.
Усе відбулось на найвищому рівні, залишилась задоволеною.
Все класно було у клініці. Клініка мені дуже сподобалася.
Сподобалося у клініці. Особисто для мене трішки далеко добиратися у цю клініку, сама локація клініки не зручна, але в загальному все дуже добре було.
Сподобалося у клініці. Все пройшло добре. Все нормально було.
Усе пройшло гаразд - нормальне ставлення, добре подивися, відповів на питання, що мене хвилювали.
Все було чудово, провели огляд, зробили УЗД, ніяких проблем не було. Лікар сказав що мені потрібно робити далі, надали мені всю інформацію, знімок УЗД я отримала, тому все мене влаштовує
Ве пройшло чудово, дуже задоволена, дякую.
Усе швидко, без черги, усе пояснили. Залишилась задоволеною.
Діагностика пройшла добре, клініка комфортна, я задоволена.
Лікар що робила мені УЗД, дуже уважно провела діагностику. Докладно усе розповіла, зробила опис. Взагалі, було приємне спілкування, візитом залишилась задоволеною.
Все гаразд. Лікар уважна. Трохи я зачекала лишніх хвилин десять, щоб попасти на прийом, а так все сподобалось.
Дуже сподобалось. Від лікаря в захваті - лікар Суховерко Ірина Петрівна - дуже чудова, дуже фаховий спеціаліст
В клініці культурно, затишно, акуратно, саме головне швидко. Приємно було спілкуватися, я дуже задоволена, дівчата на ресепешен просто молодці. Я дуже задоволена клінікою і прийомом у лікаря
Дуже сподобалось як зустріли, як зробили ЕКГ - швидко та професійно.
Мені дуже сподобався лікар Суховерко Ірина Петрівна, яка проводила діагностику. Професіонал на всі сто відсотків. Ставлення персоналу до мене теж дуже позитивне
Гарний сервіс, відмінний лікар, що робив мені УЗД.
Дуже гарні спеціалісти, гарно ставилися до мене
Загалом залишилась задоволеною, єдине - довелось довго очікувати висновок дослідження.
Усе сподобалось, особливо те, що лікар, який проводив УЗД, дуже докладно все роз'ясняв та показував.
Лікарка яка проводила Вагітність I триместр УЗД дуже грамотна, ввічлива, дуже тактовна та професіонал своєї справи. Мені вона дуже сподобалась
Візитом залишилась задоволена. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.