Диагностический центр
  • Оплата карточкой
  • Генератор в клинике
  • Wi-Fi зона

Сити Клиника(«ЭЙР КЛИНИКА») на проспекте Науки – один из филиалов «Сити клиники», современного многопрофильного медицинского центра для всей семьи.

• пн - сб : 8:00 - 19:00
  • вс : 9:00 - 17:00

просп. Науки, 30

Голосеевский, м.Голосеевская м.Демеевская

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Я робила в цій клініці доплерографію судин, мені дуже все сподобалось, чудова клініка, тепер, якщо мені знадобиться така процедура, я буду звертатись лише сюди, дуже дякую.

Валентина, 13.04.26

Чудово пройшов візит. Дуже мені сподобався лікар, який проводив діагностику. Дякую.

Ірина, 02.04.26

В клініці комфортна атмосфера була, на всі питання була надана відповідь. Нам усе сподобалось.

Поліна, 31.03.26

Все було швидко, вчасно, якісно

Андрій, 27.03.26

В клініку звертався на обстеження УЗД щитоподібної залози. Лікар мені сподобалася, підказала мені в якому напрямку дивитися стосовно вирішення проблеми, навіть враховуючи що це не профіль лікаря, тому у мене склалися позитивні враження

Сергій, 13.03.26

Мені все сподобалось

Віталій, 09.03.26

Все гаразд було на візиті у клініку.

Марина, 04.03.26

Дуже дякуємо співробітникам клініки, наш візит пройшов чудово, нас дуже гарно прийняли, всі були дуже ввічливі та душевні, все пояснили нам, в цілому в клініці дуже гарне ставлення до пацієнтів, дякуємо!

Роберт, 23.02.26

Візит пройшов добре у цій клініці. Мені тут все дуже подобається, клініка знаходиться у зручному для мене місці, поряд із моїм домом, тому клініка дуже хороша. Діагностику провели якісно, все зробили швидко, все було дійсно на найвищому рівні. Я дуже залишилася усім задоволена.

Алла, 19.02.26

В клініці чемні та культурні люди дуже уважні. Мене все влаштувало

Аліна, 15.02.26
Центры поблизости