Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Сіті Клініка (Сити Клиника) на просп. Науки

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб: 9:00-19:00
  • Вс: 9:00-17:00

просп. Науки, 30. На карте

Голосеевский , м.Голосеевская, м.Демеевская

Кол-во отзывов

476
Рекомендации

455

2

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Все дуже добре пройшло. Клініка сподобалася.

Олена, 29.02.2024

Абсолютно задоволений проведенням діагностики, все зручно та комфортно, дякую.

Микола, 29.02.2024

 Досить давно уже відвідую цю клініку, мені тут дуже все подобається. У мене тільки добрі відгуки про цю клініку.

Оксана, 28.02.2024

У клініці дуже зручно та комфортно. Все дуже добре пройшло. Гарно мене проконсультували, відбулося все вчасно, не було ніяких затримок. Повністю задоволена клінікою. 

Світлана, 25.02.2024

Усе відбулось на найвищому рівні, залишилась задоволеною.

Тетяна, 22.02.2024

Все класно було у клініці. Клініка мені дуже сподобалася.

Галина, 14.02.2024

Сподобалося у  клініці. Особисто для мене трішки далеко добиратися у цю клініку, сама локація клініки не зручна, але в загальному все  дуже добре було.

Ганна, 14.02.2024

Сподобалося у клініці. Все пройшло добре. Все нормально  було.

Вікторія, 14.02.2024

Усе пройшло гаразд - нормальне ставлення, добре подивися, відповів на питання, що мене хвилювали.

Євген, 13.02.2024

Все було чудово, провели огляд, зробили УЗД, ніяких проблем не було. Лікар сказав що мені потрібно робити далі, надали мені всю інформацію, знімок УЗД я отримала, тому все мене влаштовує

Діана, 27.01.2024

Ве пройшло чудово, дуже задоволена, дякую.

Олена, 18.01.2024

Усе швидко, без черги, усе пояснили. Залишилась задоволеною.

Олександра, 06.01.2024

Діагностика пройшла добре, клініка комфортна, я задоволена.

Анастасія, 13.12.2023

Лікар що робила мені УЗД, дуже уважно провела діагностику. Докладно усе розповіла, зробила опис. Взагалі, було приємне спілкування, візитом залишилась задоволеною.

Галина, 15.11.2023

Все гаразд. Лікар уважна. Трохи я зачекала лишніх хвилин десять, щоб попасти на прийом, а так все сподобалось.

Алла, 13.11.2023

Дуже сподобалось. Від лікаря в захваті - лікар Суховерко Ірина Петрівна - дуже чудова, дуже фаховий спеціаліст

Світлана, 01.11.2023

В клініці культурно, затишно, акуратно, саме головне швидко. Приємно було спілкуватися, я дуже задоволена, дівчата на ресепешен просто молодці. Я дуже задоволена клінікою і прийомом у лікаря

Ніна, 16.10.2023

Дуже сподобалось як зустріли, як зробили ЕКГ - швидко та професійно.

Тетяна, 15.10.2023

Мені дуже сподобався лікар Суховерко Ірина Петрівна, яка проводила діагностику. Професіонал на всі сто відсотків. Ставлення персоналу до мене теж дуже позитивне

Оксана, 04.10.2023

Гарний сервіс, відмінний лікар, що робив мені УЗД.

Ірина, 01.10.2023

Дуже гарні спеціалісти, гарно ставилися до мене

Тетяна, 26.09.2023

Загалом залишилась задоволеною, єдине - довелось довго очікувати висновок дослідження.

Віталія, 21.09.2023

Усе сподобалось, особливо те, що лікар, який проводив УЗД, дуже докладно все роз'ясняв та показував.

Вікторія, 18.09.2023

Лікарка яка проводила  Вагітність I триместр УЗД  дуже грамотна, ввічлива, дуже тактовна та професіонал своєї справи. Мені вона дуже сподобалась

Ірина, 22.07.2023

Візитом залишилась задоволена. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Аліна, 14.11.2022
Центры поблизости