Отзывы о диагностическом центре Сіті Клініка (Сити Клиника) на просп. Науки
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
просп. Науки, 30. На карте
Голосеевский , м.Голосеевская, м.Демеевская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Сучасна, комфортна клініка. Вже записалася на наступний візит у цю клініку, насправді ця клініка дуже мені сподобалася.
Я дуже задоволений сервісом, все вчасно, якісно. Дякую!
Очень хорошая клиника, мне очень понравилась, я очень доволен, всегда буду обращаться. Я получил полностью услуги, у меня все хорошо. Доктору диагностики огромное спасибо!
Задоволений відвідуванням клініки, візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Охайний заклад, професійний персонал з почуттям гумору.
Гастроскопію зробили чудово, лікар діагност добре усе пояснив.
Хороший УЗД фахівець, гарне обслуговування, гарні умови, гарний комфорт. Усе пройшло добре.
Сервіс трошки можна покращити у клініці. Довелося прочекати лишніх тридцять хвилин, бо не був підписаний дозвіл. Про це можна якось подбати скоріше, щоб потім не затримувати нікого.
В клініку записувалися на УЗД, прийшли раніше, трохи почекали. Лікар УЗД швидко провів діагностику, встановив причину проблеми. Клініка викликала швидку, дитину забрали на операцію видалення апендициту. Лікар дуже допомогла
Чудова клініка, все було досить комфортно, зручно, оперативно та добре.
Дуже подобається дана клініка, часто користуюся послугами саме цієї клініки.
Всім я задоволена - сервісом, обслуговуванням, підходом до пацієнта.
Клініка супер. Все було чудово у цій клініці. Дякую.
Дуже все сподобалося, все було добре. Дякую.
Ввічливий і уважний персонал клініки, зауважень не було. Лікар діагностики чудовий, все пояснив, мені сподобався візит в клініку
Хороша клініка, все було чудово у цій клініці. Пройшло все супер.
Приємний лікар, що робив УЗД, візитом задоволена.
Працюють добрі, чуйні працівники, візитом задоволена.
Комфорт в клініці та проведення діагностики можу лцінити на п'ятірку, все сподобалось, дякую.
Сподобалось по перше обслуговування, по друге лікар, що робив УЗД - був уважним та професійним.
Все сподобалося у клініці. Самою клінікою дуже задоволена.
Дуже сподобалася сама клініка. Лікар, який проводив діагностику УЗД, теж дуже сподобався, видно що лікар компетентний у своїй справі та дуже приємний спеціаліст. Але так само дуже не сподобалося, що адміністратори на рецепції віталися і розмовляли російською мовою, рахую що у такий час потрібно приймати пацієнтів і розмовляти державною, нашою українською мовою - це нормально.
Мені все сподобалося, задоволена роботою клініки
Прийом відбувся вчасно, не очікувала. Все було дуже гарно, УЗД спеціаліст все добре зробив, все зрозуміло пояснив, надав відповідну інформацію. Все сподобалося, висновок роздрукували, вартість послуги доступна. Я залишилася задоволена роботою клініки
Все дуже добре пройшло. Клініка сподобалася.