Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-18:00
  • Вс: 9:00-16:00

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж палатного корпуса. На карте

Дарницкий , м.Вырлица

Кол-во отзывов

913
Рекомендации

843

12

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Супер все пройшло.Все добре, пройшло все чітко, на записаний час прийняли, все розповіли, дуже грамотні фахівці. Краще, мабуть не буває. Все на відповідному високому рівні. Я була вже тут не вперше, дуже подобається мені тут проходити діагностику. 

Тамара, 05.12.2023

В клініці було все добре, все сподобалось, привітний персонал, гарні лікарі

Наталія, 01.12.2023

Все пройшло добре в загальному. Рекомендую клініку.

Гліб, 25.11.2023

Мені все сподобалось, все було дуже швидко та оперативно. Зразу на реєстрації мені  пояснили що і куди, на прийом я зайшла рівно по запису, у мене ніяких скарг немає

Діана, 22.11.2023

Гарне відношення лікаря УЗД, добре обслуговування.

Юлія, 15.11.2023

Все влаштувало, комфортно, буду звертатися в разі необхідності.

Наталія, 13.11.2023

Відбувся прийом . Все добре пройшло. Комфорт чудовий, оцінку можу поставити  десять  балів. Все сподобалось і усе підійшло.

Анастасія, 13.11.2023

ОК клініці Дівчатка великі молодці. Рекомендую

Любов, 11.11.2023

Сподобались обладнання й лікар, що робив УЗД - показував на моніторі, докладно усе поясняючи. Отримав висновок.

Володимир, 10.11.2023

Не сподобалось як лікар відповідав на запитання. І прийом відбувся із запізненням  10-15 хвилин. Лікар часто виходив з кабінету під час прийому. 

Анонімно, 07.11.2023

В клініці все сподобалось,дуже добре було

Наталія, 04.11.2023

Усе пройшло нормально - пояснили, розказали, без відвідування лікаря, а ще б краще було, якби й вилікували одразу!)

Олексій, 24.10.2023

Все було вчасно, швидко. У нас залишились тільки позитивні враження, наш лікар відповідав на всі наші запитання, ніяких запитань не залишилось, все було добре, ніяких зауважень не було

Василь, 20.10.2023

Спирометрию сделали как мне кажется нормально, приятно обслужили.

Володимир, 17.10.2023

Дуже гарне ставлення, усе чітко, злагоджено, мені сподобався візит.

Вероніка, 15.10.2023

Результати УЗД не співпадають з клінічними аналізами.

Канарик, 30.09.2023

Робили в клініці діагностику, лікар уважний, приділив достатньо часу, дитині лікар сподобався

Єлизавета, 20.09.2023

Гарна клініка, все було добре, записувались на діагностику. Єдине зауваження до клініки: наявність кондиціонера в кімнаті де проводять обстеження, повітря дуло, літній людині було некомфортно. Побажання для клініки звернути на це увагу

Катерина, 16.09.2023

Дуже ввічливий персонал, дуже лояльне відношення до клієнта, все було вчасно, мені все сподобалось

Ірина, 16.09.2023

Сподобався комфорт та обслуговування в клініці.

Олександр, 15.09.2023

Залишилась дуже задоволеною - працівники приємні та професійні. Я не місцева, і так склалось, що в клініку приїхала значно раніше, тому запитала у дівчат, чи не могли б мене прийняти раніше, вони порадилися та вирішили, що така можливість є, тому мені одразу зробили УЗД, під час якого лікар помітив, що я потребую ще в УЗД щитоподібної залози та запропонував зробити одразу і цю діагностику.

Ольга, 13.09.2023

Візитом у клініку залишився задоволеним

Юрій, 05.09.2023

Сервіс гарний. Візитом залишився задоволеним. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Олексій, 25.07.2023

Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Тетяна, 20.07.2023

Визитом осталась довольна, обслужил очень внимательный персонал.

Людмила, 18.07.2023
Центры поблизости

ул. Юрия Поправки, 14 а. На карте

Днепровский

4.8

ул. Владимира Винниченка (ранее Ю. Коцюбинского), 4. На карте

Шевченковский

ул. Полуботка,7. На карте

Днепровский

4.9

ул. Тверская, 2 (ул. Ежи Гедройца, 2). На карте

Печерский

4.8