Диагностический центр
  • Парковка

М-плюс – это диагностический центр, где работают специалисты высшей категории. МРТ пациенты проходят на аппарате 1,5 Тл (закрытого типа). Результаты исследований, проведенные на оборудовании М-плюс являются точными и достоверными.

• пн - вс : 8:00 - 19:00

ул. Шелковичная, 39/1

Печерский, м.Дворец Спорта м.Площадь Украинских Героев

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Я була записана на МРТ нижньощелепних суглобів, все пройшло на відмінно, я дуже задоволена тим, як провели діагностику, жодних зауважень в мене немає, дуже дякую клініці.

Тамара, 22.04.26

Все пройшло добре,рекомендую

Коломієць Павло Миколайович, 14.03.26

Все пройшло добре та швидко, дякую.

Валерія, 10.12.25

Я була в клініці на МРТ діагностиці. Свій візит в клініку оцінюю на п'ять балів, все пройшло зручно, швидко та комфортно. Чудова клініка та гарні спеціалісти. Дуже дякую.

Дарина, 21.11.25

Була в даній клініці на МРТ діагностиці. Візит пройшов нормально, дуже гарна клініка та чудові спеціалісти, швидко та добре виконали діагностику. Дуже дякую, я задоволена!

Олена, 13.11.25

Я була на діагностиці в цій клініці, дуже гарний персонал та спеціалісти, все швидко та вчасно виконали, мені все дуже сподобалось, дякую, можу сказати, що це був найкращий мій візит до клініки.

Юлія, 03.11.25

Все було супер на візиті у цій клініці. Візит пройшов добре, зауважень ніяких немає.

Олександр, 22.10.25

Все пройшло добре, дякую.

Сергій, 05.08.25

Лікар ввічлива все пояснює .Все сподобалсоь

Людмила, 15.07.25

Хороший лікар . Все сподобалось