Отзывы о диагностическом центре Клиника выходного дня (Детское отделение. Хирургия)
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
- Пн-Вс: 8:00-20:00
бул. Николая Руденко (Кольцова), 14з. На карте
Святошинский , м.Житомирская, м.Святошин
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все влаштувало, клінікою задоволена, дякую.
Кваліфіковані лікарі у цій клініці. Все підійшло, залишилися задоволена даною клінікою.
Клініка дуже сподобалася.Наразі нас все повністю влаштовує у цій клініці.
На прийомі у лікаря УЗД все було добре, прийом сподобався. Зауваження до клініки: в клініці немає ліфта, дуже круті сходи, підійматися на третій поверх з коляскою дуже незручно
Візитом залишився задоволеним - мені, усі в клініці здались професійними.
Сподобалася клініка, все було чудово та добре у цій клініці. Трішки було складно знайти цю клініку, не було ніяких чітких вказівників. Загалом це була така єдина незручність, а так клініка сама досить непогана.
Візит пройшов добре, без черг. Залишився задоволеним.
Клініка дуже подобається, користуємося послугами цієї клініки майже всією сім'єю. Тому нам ця клініка дуже підходить в усіх сенсах. Дякуємо за хороший сервіс та комфорт.
Комфортна клініка, задоволені проведенням діагностики, дякуємо.
Звертаюся вже не вперше, все на найвищому рівні, дякую.
Дуже мені сподобався сервіс - на вищому рівні. Фахівець, що проводив мені УЗД, був дуже кваліфікованим, мені усе сподобалось.
Дуже сподобалася клініка. Все пройшло добре. Було все супер у клініці.
Все чудово пройшло, все влаштувало у клініці.
І відношення, і сервіс, і увага, й лікар УЗД професійний!
Робота клініки мене влаштовує, все було добре
Гарне ставлення, ввічливість. Усе пройшло добре.
Мені сподобалося у клініці. Прийняли нас швидше від запланованого часу, плюс ми дуже швидко знайшли цю клініку - це теж дуже сподобалося. Сама клініка дуже гарна, сучасна, комфортна, зручна. Ми дуже задоволені цією клінікою.
Сподобалась клініка. Ми попали до дуже хорошого лікаря, було дуже комфортно. Лікар все гарно, правильно - розказав, пояснив. Лікар професіонал своєї справи. Якісно все провели та чітко. Обслуговування було хороше. Питань взагалі нема ніяких. Дякую. Надалі при потребі, теж будемо звертатися у цю клініку.
Сподобалась клініка. Все зручно, гарне ставлення. Все нормально.
В клініці хворі і здорові дітки були в одному приміщенні, мені це не сподобалось. На клініку дуже незручний підйом, підійматися сходами, сходи дуже круті. Лікар діагностики супер, все було добре
Сподобався персонал, комунікація з персоналом. Я дуже задоволена клінікою.
Все очень понравилось. В клинике делали УЗИ тазобедренных суглобов для ребенка. Доктор УЗИ специалист прекрасная женщина, очень хороший специалист
Комфортно, лікар компетентний, дуже вдячна!
Усе сподобалось - швидко та інформативно, все доступно пояснили.
Прийняли, подивились, порадили, консультували, відповіли на усі питання, що мене цікавили.