Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Детская комната
  • Wi-Fi зона

В «Клинике выходного дня» на Борщаговке (бульвар Кольцова) проводят разнообразные диагностические услуги, направленные на всестороннюю диагностику внутренних органов и систем. Для пациентов клиники доступны ультразвуковые исследования, электрокардиография, диагностика по гинекологическому профилю (кольпоскопия).

• пн - вс : 8:00 - 20:00

бул. Николая Руденко (Кольцова), 14з

Святошинский, м.Житомирская м.Святошин

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Прекрасно пройшов візит, все було добре. Я всім залишилася задоволена, дякую.

Марія, 04.05.26

Все було дуже добре та комфортно на візиті. Задоволена

Тетяна, 01.04.26

Лікар, яка проводила діагностику, сподобалася. Персонал у клініці гарний, я всім задоволена.

Лілія, 31.03.26

Все було добре

Леонiд, 19.03.26

Візит у цій клініці пройшов дуже добре. Дуже мені сподобався лікар, який проводив діагностику, гарно все мені розповів, яка в мене проблема. Взагалі не вперше звертаюся у цю клініку за допомогою, мені тут дуже все подобається, а особливо медперсонал, всі тут дуже уважні.

Олена, 13.03.26

Цілком задоволені візитом, дякую за уважність і розʼяснення

Лілія , 22.02.26

Все пройшло добре, дякую!

Софія, 17.02.26

Клініка заслуговує на оцінку десять із десяти. Візит пройшов просто чудово, все тут було дійсно добре та гарно.

Геннадій, 12.02.26

Я дуже задоволена послугами даної клініки, все пройшло добре, в клініці комфортно та зручно, мені не довелось довго очікувати, лікарі всі дуже приємні та ввічливі, дякую.

Олександра, 11.02.26

Персонал клініки привітний, клініка сподобалася

Олена, 04.02.26
Центры поблизости