Отзывы о диагностическом центре Клиника выходного дня (Детское отделение. Хирургия)

Диагностический центр

бул. Николая Руденко (Кольцова), 14з. На карте

Святошинский , м.Житомирская, м.Святошин

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Дуже нам сподобався лікар, який проводив діагностику, дійсно гарний досить спеціаліст. На рецепції нас дуже приємно зустріли, гарно в усьому допомогли. Загалом дуже добре все було в даній клініці, нам дуже сильно все сподобалося. Дякуємо.

Інна, 16.12.2024

Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Іван, 29.11.2024

Дуже хороша клініка, нам тут все дуже сподобалося. Трішки запізнилися на візит, дівчата на рецепції молодці, спрацювали гарно, поставилися з розумінням до ситуації та в усьому класно допомогли.

Євгенія, 27.11.2024

Хороша, зручна та комфортна клініка. Візит пройшов чудово, все було добре.

Віта, 17.11.2024

Мені клініка дуже сподобалася. Все було чудово.

Марина, 14.11.2024

Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.

Богдан, 06.11.2024

Дуже задоволена. Лікар УЗД-фахівець дуже уважний, обслуговування дуже чемне та завчасно мене прийняли.

Ольга, 02.11.2024

Робила УЗД діагностику у лікаря Голіоглу Олександра Володимировича. Дуже гарний спеціаліст, я вже не вперше звертаюсь до нього. Все пройшло добре, лікар мені все детально пояснив, в майбутньому планую повторно до нього звертатись.

Наталія, 31.10.2024

У клініці мені дуже все сподобалося, відповіли на всі мої питання, які мене цікавили. У повному обсязі надали увесь спектр медичних послуг, які  мені були потрібні. Загалом візит пройшов чудово.

Ганна, 21.10.2024

В клініці чисто, персонал ввічливий, візит в клініку сподобався

Валерія, 18.10.2024

гарна клініка, все пройшло чудово, дякуємо що працюєте у вихідний

Наталія, 29.09.2024

Все чудово, візитом до клініки задоволена.

Маргарита, 28.09.2024

Дівчата на ресепшен привітні, лікар УЗД спеціаліст супер!

Роман, 12.08.2024

Все було добре, дякуємо, обслуговуванням задоволені.

Назар, 10.08.2024

Я задоволена візитом та проведенням діагностики, все добре, дякую.

Анна, 03.08.2024

Все що нам було потрібно, нам усе детально розповіли, розказали, показали, все супер, ми задоволені.

Марк, 26.07.2024

Сподобалось, що прийняли у свій час, без очікувань, сподобалось відношення лікаря - пояснив усе, добре спілкувався, зробив усе, що було потрібно. Й дівчата на рецепшені також на своєму місті.

Юлія, 23.07.2024

Лікар просто супер, я в захваті, все чудово, обслуговуванням задвоолена, дякую.

Наталія, 19.07.2024

Обслуговуванням в клініці задоволена, немає зауважень, дякую.

Таїсія, 09.07.2024

В клініці робили УЗД. Лікар діагностики дуже ввічливий, дуже приємний, дав необхідну консультацію, уважний. Ми задоволені візитом в клініку

Анастасія, 09.07.2024

Діагностику провели добре, візит влаштував, зауважень немає,всесподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.

Яна, 06.07.2024

Дуже дякуємо лікарю і клініці, все чудово, звернемося через півроку, тільки в цю клініку , всім рекомендую!

Віктор, 03.07.2024

Добре все було, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.

Інна, 24.06.2024

Ми дуже задоволені, візит в клініку сподобався

Ярослав, 20.06.2024

Сподобався сервіс, усе пройшло дуже швидко та якісно. Я задоволений.

Вадим, 17.06.2024
Центры поблизости

б-р Николая Руденко (Кольцова), 14-л (3 этаж).