Отзывы о диагностическом центре Клиника выходного дня (Детское отделение. Хирургия)
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Вс: 8:00-20:00
бул. Николая Руденко (Кольцова), 14з. На карте
Святошинский , м.Житомирская, м.Святошин
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Мені клініка дуже сподобалася. Все було чудово.
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.
Дуже задоволена. Лікар УЗД-фахівець дуже уважний, обслуговування дуже чемне та завчасно мене прийняли.
Робила УЗД діагностику у лікаря Голіоглу Олександра Володимировича. Дуже гарний спеціаліст, я вже не вперше звертаюсь до нього. Все пройшло добре, лікар мені все детально пояснив, в майбутньому планую повторно до нього звертатись.
У клініці мені дуже все сподобалося, відповіли на всі мої питання, які мене цікавили. У повному обсязі надали увесь спектр медичних послуг, які мені були потрібні. Загалом візит пройшов чудово.
В клініці чисто, персонал ввічливий, візит в клініку сподобався
гарна клініка, все пройшло чудово, дякуємо що працюєте у вихідний
Все чудово, візитом до клініки задоволена.
Дівчата на ресепшен привітні, лікар УЗД спеціаліст супер!
Все було добре, дякуємо, обслуговуванням задоволені.
Я задоволена візитом та проведенням діагностики, все добре, дякую.
Все що нам було потрібно, нам усе детально розповіли, розказали, показали, все супер, ми задоволені.
Сподобалось, що прийняли у свій час, без очікувань, сподобалось відношення лікаря - пояснив усе, добре спілкувався, зробив усе, що було потрібно. Й дівчата на рецепшені також на своєму місті.
Лікар просто супер, я в захваті, все чудово, обслуговуванням задвоолена, дякую.
Обслуговуванням в клініці задоволена, немає зауважень, дякую.
В клініці робили УЗД. Лікар діагностики дуже ввічливий, дуже приємний, дав необхідну консультацію, уважний. Ми задоволені візитом в клініку
Діагностику провели добре, візит влаштував, зауважень немає,всесподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Дуже дякуємо лікарю і клініці, все чудово, звернемося через півроку, тільки в цю клініку , всім рекомендую!
Добре все було, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Ми дуже задоволені, візит в клініку сподобався
Сподобався сервіс, усе пройшло дуже швидко та якісно. Я задоволений.
Все влаштувало, клінікою задоволена, дякую.
Кваліфіковані лікарі у цій клініці. Все підійшло, залишилися задоволена даною клінікою.
Клініка дуже сподобалася.Наразі нас все повністю влаштовує у цій клініці.
На прийомі у лікаря УЗД все було добре, прийом сподобався. Зауваження до клініки: в клініці немає ліфта, дуже круті сходи, підійматися на третій поверх з коляскою дуже незручно