Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

У «Клініці вихідного дня» на Борщагівці (бульвар Кольцова) проводять різноманітні діагностичні послуги, спрямовані на всебічну діагностику внутрішніх органів і систем. Для пацієнтів клініки доступні ультразвукові дослідження, електрокардіографія, діагностика по гінекологічному профілю (кольпоскопія).

• пн - нд : 8:00 - 20:00

бул. Миколи Руденка (Кольцова), 14з

Святошинський, м.Житомирська м.Святошин

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Чудовий лікар дуже легкий в спілкуванні відповів на всі мої запитання. Персонал також сподобався.

Світлана, 30.06.26

В клініку зверталися на УЗД серця. Мені все сподобалося, лікар дуже уважна, приємна жінка, дитина не перелякалася, все було акуратно та ніжно. Клініка чудова, ніяких зауважень немає

Ірина, 23.06.26

В клініку зверталася на УЗД судин голови та шиї. Хороший лікар діагностики. Клініка сподобалася, єдине, знаходиться на третьому поверсі, це не дуже комфортно для пацієнтів

Маргарита, 18.06.26

Лікар, який проводив діагностику, дуже кваліфікований, все детально мені пояснив, надав поради, що робити надалі.

Сергій, 17.06.26

Все було чудово на візиті

Ганна, 01.06.26

Відеогастроскопію зробили супер, анестезіолог чарівна дівчина. Я дуже задоволена візитом, рекомендую клініку іншим пацієнтам.

Тетяна, 14.05.26

Все пройшло добре. На рецепції приємні дівчата. Лікар який мене оглядав мій суглоб був дуже приємний у спілкуванні.

Надія, 07.05.26

Все пройшло добре, все чудово.

Кирило, 06.05.26

Прекрасно пройшов візит, все було добре. Я всім залишилася задоволена, дякую.

Марія, 04.05.26

Все було дуже добре та комфортно на візиті. Задоволена

Тетяна, 01.04.26
Центри поблизу