Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Мені усе сподобалось, персонал молодці.
Чудова клініка, давно вже користуємося медичними послугами саме цієї клініки. Нам тут дуже все подобається, завжди зручно, обслуговування на найвищому рівні, по часу завжди все відбувається вчасно.
Мене влаштувало обслуговування в клініці. Дякую.
Рекомендую усім цю клініку. Дуже привітні люди працюють в цій клініці. В самій клініці все чистенько, стерильно та комфортно. Дуже приємна атмосфера у самій клініці, все дуже сподобалося.
Хороша клініка, все дуже сподобалося. Пройшло все добре.
Непогана клініка. Все добре пройшло. Все сподобалось у клініці.
Під час проведення УЗД, лікар розповідала про стан моїх судин, а на при кінці ще надала рекомендації. Залишилась задоволеною.
Все дуже погано. В клініці роблять добовий моніторинг, а нам було рекомендовано дві доби. В клініці поставили холтер і з рештою воно все записало одне на одне! У нас з сорока восьми годин що людина мучилася, залишилось тільки чотирнадцять годин запису. Тому мені доведеться переробляти. А в CitiDoctor, більше ні ногою. І розкажу всім, що це люди, які неадекватно надають медичні послуги!
Очень приятная клиника. На ресепшене девочки сразу мне ответили. Доктор подошел и меня забрал на прием. Очень корректные разговоры. Доктор сделал правильную диагностику. Я довольна.