Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Мене влаштувало обслуговування в клініці. Дякую.
Рекомендую усім цю клініку. Дуже привітні люди працюють в цій клініці. В самій клініці все чистенько, стерильно та комфортно. Дуже приємна атмосфера у самій клініці, все дуже сподобалося.
Хороша клініка, все дуже сподобалося. Пройшло все добре.
Непогана клініка. Все добре пройшло. Все сподобалось у клініці.
Під час проведення УЗД, лікар розповідала про стан моїх судин, а на при кінці ще надала рекомендації. Залишилась задоволеною.
Все дуже погано. В клініці роблять добовий моніторинг, а нам було рекомендовано дві доби. В клініці поставили холтер і з рештою воно все записало одне на одне! У нас з сорока восьми годин що людина мучилася, залишилось тільки чотирнадцять годин запису. Тому мені доведеться переробляти. А в CitiDoctor, більше ні ногою. І розкажу всім, що це люди, які неадекватно надають медичні послуги!
Очень приятная клиника. На ресепшене девочки сразу мне ответили. Доктор подошел и меня забрал на прием. Очень корректные разговоры. Доктор сделал правильную диагностику. Я довольна.