Діамед-експрес

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Багатопрофільний медичний центр “Діамед – експрес” веде медичну практику в сфері УЗ-діагностики з використанням доплерометричних досліджень різних органів і систем, гінекології, акушерстві, урології, андрології, сексопатології, , також можна пройти консультацію таких фахівців: гастроентеролог, невролог, мамолог - онкохірург, кардіолог, ортопед-травматолог, ендокринолог, судинний хірург також здати біоматеріал для лабораторної діагностики. Широкий спектр послуг, що надаються в «Діамед-експрес» дозволяє відвідати відразу декількох лікарів, пройти обстеження і вчасно почати терапію в короткі терміни, без стомлюючого очікування в довгих чергах. ще

• Пн-Пт: 8:00-18:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Нд: вихідний

вул. Левка Лук'яненка, 14 (КНП "Консультативно-діагностичний центр" Оболонського району). На карті

Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

24 роки на сторожі Вашого здоров’я!

Багатопрофільний медичний центр “Діамед – експрес” відкрив свої двері для пацієнтів 17 листопада 1998 року. Нам 24! У нас сучасні технології, сучасні професіонали лікарі, які постійно підвищують свій рівень знань завдяки активній участі в Міжнародних конференціях, симпозіумах, воркшопах. Лікарі та обладнання експертного класу – наша гарантія високоякісного, точного діагностування та лікування.

У центрі проводиться консультативні прийоми фахівців, а також ультразвукова та лабораторна діагностика. Всі аналізи виконуються на базі сертифікованої лабораторії в найкоротші терміни, завдяки чому вдається швидко встановити діагноз і провести ефективне лікування.

Для ультразвукової діагностики в МЦ «Діамед-експрес» використовується експертне обладнання новітнього покоління з функцією допплерометрії - «Toshiba Aplio XG» і «Voluson E8», "Logio P9" що дозволяє точно визначити структурні особливості та зміни в структурі органів і систем.

Консультативні послуги в центрі надають такі фахівці, як акушер-гінеколог, гінеколог - ендокринолог, гінеколог - генетик, уролог, андролог-сексопатолог, ендокринолог, онкохірург, мамолог, невролог, гастроентеролог, ортопед-травматолог, судинний хірург, кардіолог. Основний принцип центру – з пацієнтом до повного одужання! При вчасному зверненні пацієнта – попередження захворювання, виключення наслідків хвороби та повне відновлення, адже профілактика – це 70% не захворіти, а попередити захворювання, уникнувши втрати безцінного часу, коштів та нервів.

Напрямки роботи:

• гастроентерологія

Послуги, що надаються у «Діамед-експрес»:

Ультразвукові дослідження:

• черевна порожнина
  • органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза)
  • органів малого тазу у жінок (піхва, абдомінально)
  • молочні залози
  • щитовидна залоза
  • генетичне УЗД для вагітних (I, II, III триместр)
  • акушерське 2-4D УЗД (із записом на диск)
  • доплерографія судин шиї та голови
  • доплерографія судин (вен та артерій) нижніх кінцівок
  • доплерографія судин верхніх кінцівок
  • доплерографія судин нирок
  • УЗД серця (ЕхоКГ)
  • УЗД суглобів (колінний, плечовий, ліктьовий, променезап'ястковий, тазостегновий, гомілковостопний);
  • УЗД м'яких тканин

Обладнання діагностичного центру "Діамед-експрес":

• апарат Voluson E8 Expert, на якому проводиться УЗД акушерське в режимі 2D-4D
  • ультразвукова система Toshiba Aplio XG з можливістю деталізувати найдрібніші структури та виявляти патологію на ранніх стадіях
  • АПАРАТ УЗД - LOGIQ P9

Клініка сподобалася, дуже гарна. Лікар УЗД спеціаліст відповів на всі мої запитання, адміністратор була дуже ввічлива, все доступно пояснили, все розказали. В клініку зверталася вже не перший раз, клінікою задоволена

Ірина, 26.10.2024

В клініку зверталася вже не перший раз, гарне обслуговування, мені все подобається

Катерина, 16.09.2024

Клініці є що покращувати, персонал ввічливий, в клініці чисто та охайно, але під час діагностики лікар була трохи неуважна. Для мене, як людині яка працює у сфері обслуговування,  спостерігалась деяка невихованість лікаря під час прийому, для мене це було дуже дивно.

Анна, 16.09.2024

Дуже комфортно було в цій клініці. Дійсно все зручно та класно. Рівень обслуговування пацієнтів хороший, дуже все сподобалося. Дякую.

Наталя, 14.09.2024

Діагностики провели щвидко і якісно, все вчасно згідно запису, я задоволена, дякую.

Катерина, 13.09.2024
Дивитися всі відгуки