Клініка результативної медицини «MEDEM»
«MEDEM» - багатопрофільний медичний центр, який знаходиться на Оболоні. Діагностичний центр «МЕДЕМ» - це УЗД апарат експертного класу Toshiba Aplio 500, холтер ЕКГ, добовий моніторинг артеріального тиску, сучасні діагностичні комплекси BRAINTEST (електроенцефалографія), CARDIOTEST (електрокардіографія), RHEOTEST (реовазографія, реоецефалографія). ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
- Вс: 10:00-16:00
вул Героїв полку "АЗОВ", буд.27/23. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Високопрофесійні лікарі та сучасне діагностичне обладнання забезпечать якісну діагностику широкого спектру захворювань.
Обладнання клініки:
- УЗД апарат Toshiba Aplio 500
- Діагностичний комплекс «BRAINTEST»
- Діагностичний комплекс «CARDIOTEST»
- Діагностичний комплекс «RHEOTEST»
- Система Добовий моніторингу АТ «ABPpro»
- Експертна холтерівська система «ECGpro»
- Фізіотерапевтічне обладнання:
- Апарат УЗТ 13.01.Ф-R
- Апарат Анет-50М
- Апарат АМВТ-50
Перевірені відгуки про ДЦ
Нам дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов доволі добре.
В клініку зверталися на діагностику спірографію, отримали висновок, висновок я переслала лікарю алергологу. Лікар сказав, що такого висновку спірографічного обстеження ще не бачили та потрібно його переробити, виявилось що висновок обстеження поганої якості. Ми потратили кошти марно і як потім мені пояснив лікар, таку процедуру має проводити дитячий лікар, а нам проводила медсестра, було відчуття що медсестра цю процедуру робила не дуже часто. Це був наш перший досвід процедури, результатом ми незадоволені.
Загалом візит пройшов непогано,але не сподобалося, що лікар не коментував під час обстеження що він бачить.все мовчки.
Клініка нам дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.
В клініці персонал на ресепшен дуже ввічливий, лікар УЗД спеціаліст дуже сподобався