Клініка результативної медицини «MEDEM»

Діагностичний центр

«MEDEM» - багатопрофільний медичний центр, який знаходиться на Оболоні. Діагностичний центр «МЕДЕМ» - це УЗД апарат експертного класу Toshiba Aplio 500, холтер ЕКГ, добовий моніторинг артеріального тиску, сучасні діагностичні комплекси BRAINTEST (електроенцефалографія), CARDIOTEST (електрокардіографія), RHEOTEST (реовазографія, реоецефалографія). ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-18:00
  • Вс: 10:00-16:00

вул Героїв полку "АЗОВ", буд.27/23. На карті

Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Високопрофесійні лікарі та сучасне діагностичне обладнання забезпечать якісну діагностику широкого спектру захворювань.

Обладнання клініки:

• УЗД апарат Toshiba Aplio 500
  • Діагностичний комплекс «BRAINTEST»
  • Діагностичний комплекс «CARDIOTEST»
  • Діагностичний комплекс «RHEOTEST»
  • Система Добовий моніторингу АТ «ABPpro»
  • Експертна холтерівська система «ECGpro»
  • Фізіотерапевтічне обладнання:
  • Апарат УЗТ 13.01.Ф-R
  • Апарат Анет-50М
  • Апарат АМВТ-50

Мені все сподобалося в клініці, записувався на доплерографія судин кінцівок. Прийом відбувся вчасно у свій час, провили діагностику, дали висновок, ніяких зауважень не було

Вячеслав, 21.03.2025

Візит пройшов доволі добре у цій клініці. Досить приємно прийняли, на всі питання, які цікавили чітко та доступно відповіли. Немає абсолютно ніяких претензій по роботі клініки.

Альона, 17.03.2025

У клініці все дуже сподобалося. Було досить комфортно, все у клініці чисто, зручно та стерильно. Лікар, який проводив діагностику був дуже приємний у спілкуванні.

Аліна, 17.03.2025

Візит пройшов добре. Доволі хороша клініка, все було нормально.

Володимир, 04.03.2025

В клініці все добре, прийняли добре. Лікар УЗД спеціаліст ввічливий, все пояснив, розказав все що треба, я дуже задоволена і дякую лікарю. Прийом пройшов позитивно

Тамара, 03.03.2025
Дивитися всі відгуки