Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Генератор в клинике
  • Wi-Fi зона

В «Аксимеде» (Аксімеді) пациенты могут пройти диагностику на новейшем качественном оборудовании. Медицинские специалисты проводят цифровое рентгенологическое исследование, реоэнцефалографию, электроэнцефалографию, УЗИ, электрокардиографию, электронейромиографию. По прохождению диагностики пациенту выдают заключение

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 18:00
  • вс : 9:00 - 15:00

ул. О. Туманяна, 3

Днепровский, м.Левобережная

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Дуже гарна лікарня і лікар, все спокійно, з поясненнями. Відповіли на всі питання

Дмитро , 26.11.25

В клініку зверталась на обстеження УЗД. Обстеження пройшло чудово, чітко, злагоджено, тактовно. Клініка супер, зауважень не було

Яна, 12.11.25

У цій клініці мене все повністю влаштувало, візит пройшов максимально добре. Залишилися тільки хороші враження, все було дійсно нормально, діагностику провели якісно.

Леонід, 11.11.25

В клініку звертались на обстеження електроенцефалографію. Прийом пройшов добре, знайшли підхід до дитини, все розказали й все пояснили, візитом в клініку ми задоволені

Артем, 24.10.25

Все добре було на візиті. В клініці тихо, спокійно, вчасно прийняли.

Сергій, 13.10.25

Сподобалося перебування у клініці. Не було черг, були бахили, майже одразу прийняли, нарікань немає. Лікар, який проводив діагностику гарний фахівець, але жарти були недоречні.

Ольга, 13.10.25

Прекрасно пройшов візит у цій клініці, мені тут насправді дуже сподобалося. Немає абсолютно ніяких претензій, була професійна робота зі сторони лікаря, який виконував діагностику. Позитивні емоції залишилися після візиту, все було дійсно нормально.

Віктор, 06.10.25

Сподобалось обслуговування та швидкість . Все добре нарікань не має.

Ніна, 07.09.25

Усе сподобалося в клініці

Віталій, 31.08.25

Клініка сподобалася, все було чітко по часу.

Олександр, 25.08.25
Центры поблизости