Отзывы о диагностическом центре АВС (Age and Beauty Control Clinic), Медицинский центр инновационных технологий
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Сподобалася клініка. Буду всім рекомендувати цю клініку.
Сподобалось у клініці. Добрий, кваліфікований персонал.
Все добре пройшло. Сподобалось у клініці. Всі дуже доброзичливі, уважні. У клініці чисто, красиво, комфортно.
Усе було хорошо, лікар, що робив діагностику, гарно з нами поговорив, пояснив. Тільки чомусь опис був російською.
Нормальна клініка.Все було чудово, все відбулося вчасно.
Гарна клініка, добрі спеціалісти. Привітний персонал у клініці.
Можу оцінити на найвищій бал, дуже дякую.
Клінікою задоволена на всі сто відсотків, жодних черг, діагностику провели добре, дякую!
Привітний персонал, все швидко, вчасно, зауважень не було
Все чудово пройшло. У клініці хороші лікарі. Відношення персоналу до пацієнтів хороше дуже. Я дуже залишилася задоволена. Дякую.
В клініці сподобалось усе, особливо відношення лікаря, що робив мені ЄНМГ.
Мне все понравилось, персонал приветливый, врач диагностики хороший, замечаний не было
Все було чудово, гарно провели діагностику
Все сподобалось. Дуже привітний персонал.
Мне очень понравилось, быть в гостях у клиники, всё прошло отлично, классно всё сделали, огромное спасибо.
Записала сюди чоловіка на електронейроміографію. До цього проходив її в клініці в Полтаві. Тому йому є з чим порівняти. Дуже вражений високим професіоналізмом і уважністю лікаря. Сказав поставити сім зірок.
Велика подяка Ірині Олексіївни як провела Электронейромиография 1 зону якісно та дала гарні рекомендації. Все пройшло добре
Візит пройшов своєчасно, професійно, люб'язно.
Клиника отличная ! Хорошо и быстро приняли, я остался доволен. Только попасть в саму клинику, было проблематично - на здании, где располагается клиника, не написан адрес. Я пробовал и по навигатору искать, и у прохожих спрашивал, пока мне не позвонили из клиники и не подсказали где именно находится клиника.