- Пн-Сб: 9:00-19:00
- Нд: 10:00-17:00
- Пн-Сб: 10:00-21:00
- Вс: 10:00-17:00
- Wi-Fi зона,
МедЛайф Стаціонар на Оболоні – перший медичний центр для всієї родини, орієнтований на комплексне вирішення питань, пов'язаних із діагностикою, профілактикою та лікуванням усього спектра захворювань. У клініці створено чудові умови, тут можна отримати консультацію лікарів 20 спеціальностей, здати лабораторні аналізи, зробити УЗД, доплер, ЕКГ, колоноскопію тощо. MedLife піклується про ваше здоров'я! ще
вул. Героїв Дніпра - 3А. На карті
Оболонський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
Медичний центр «Меділенд» надає всі види консультативної, діагностичної та лікувальної допомоги, забезпечуючи високу якість і оперативність. Клініка Mediland входить в число кращих медцентрів столиці по використанню лазерних технологій у всіх напрямках медицини: урологія, гінекологія, хірургія, оторінолонгологія тощо. Лікарі клініки застосовують унікальні методики, розроблені на базі медцентру. ще
вул. Маршала Рибалка, 11-Б. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Медичний центр "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд. ще
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
Клініка Med City — центр лазерної медицини для дорослих і дітей. У стінах клініки надаються медичні та косметологічні послуги по високим європейським стандартам. Можливості лазерного обладнання останнього покоління вивчені та відпрацьовані детально, що є основою їх успішного застосування для Вашої краси та здоров'я ще
вул. Павлівська, 26/41. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Лук'янівська
вул. Вадима Гетьмана, 3. На карті
Святошинський , м.Шулявська
K-MED – це команда професіоналів та однодумців, які об’єднались з метою надання населенню якісної медичної консервативної та хірургічної допомоги. Знання та досвід фахівців дозволяють застосовувати сучасні методи лікування з отриманням гарантовано успішного результату. Мета клініки – діяти в інтересах пацієнта у вирішенні проблем зі здоров'ям. Турбота та увага по відношенню до пацієнтів – це найвища цінність для K-MED ще
«Мати та дитина» є спеціалізованими медичними установами, фахівці яких на професійному рівні займаються проблемами репродуктивного здоров'я, вагітності, пренатальної діагностики, гінекології та урології. Щорічно в центрах «Мати та дитина» допомогу отримують сотні пар, які мріють стати батьками. Кожного пацієнта центру «Мати та дитина» оточує турбота, комфорт та психологічна підтримка. ще
просп. Володимира Івасюка 8, корп. 4. На карті
Оболонський , м.Оболонь
У клініці сімейного здоров'я GI Med усі члени вашої родини зможуть отримати якісну та професійну медичну допомогу. Вам із радістю допоможуть у будь-яких питаннях здоров'я і життя! ще
бул. Миколи Руденка, 14Д. На карті
Святошинський , м.Академмістечко, м.Житомирська, м.Святошин
Проспект Голосіївський, 59-б. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська
В Медичному центрі "MEDEO" вам зможуть надати кваліфіковану допомогу за принципами доказової медицини. У своїй роботі лікарі використовують сучасні методики лікування захворювань і патологій гінекологічного профілю. Діагностика проводиться виключно на сертифікованому обладнанні ще
вул.Святослава Хороброго 7 (Народного ополчення 7 ). На карті
Солом'янський , м.Вокзальна, м.Васильківська
IVMED - це медичний центр сучасних репродуктивних технологій. Наша клініка відкрилася у 2013 році і з того часу тисячі сімей в Україні та за кордоном стали щасливими батьками! Наша головна мета – зробити все можливе (і неможливе), щоб втілити у життя вашу мрію стати батьками. ще
SENSAVI - це мережа сучасних медичних центрів Києва, оснащених найновішим обладнанням, це вдале поєднання інноваційних (лазерних) технологій і багаторічного досвіду фахівців в області амбулаторної та пластичної хірургії, естетичної та оперативної гінекології, урології, дерматовенерології, дерматоонкології, дерматокосметології, дитячої дерматології, трихології, подології. ще
пр-т. Голосіївський, 30Б. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська
SENSAVI – це мережа сучасних Медичних Центрів Києва, оснащених найновішим обладнанням, це вдале поєднання інноваційних (лазерних) технологій та багаторічного досвіду фахівців у галузі амбулаторної та пластичної хірургії, естетичної та оперативної гінекології, урології, дерматовекології, дерматовекології трихології, подології. ще
вул. Срібнокільська, 1. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
SENSAVI - це мережа сучасних медичних центрів Києва, оснащених найновішим обладнанням, це вдале поєднання інноваційних (лазерних) технологій і багаторічного досвіду фахівців в області амбулаторної та пластичної хірургії, естетичної та оперативної гінекології, урології, проктології, дерматовенерології, дерматоонкології, дерматокосметології, дитячої дерматології, трихології, подології. ще