- Пн-Нд: 8:00-21:00
- Сб: 9:00-14:00
- Нд: вихідний
вініри
Вінір керамічний (прес-кераміка)6000 грн
«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня. ще
проспект Володимира Івасюка 24-А (колишній просп. Героїв Сталінграда). На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
вул. Анни Ахматової, 14-А. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
Медичний центр «Евродентал» засновано у 2007 році. Є офіційним партнером італійської стоматології «Лессона» у місті Турін. Керується європейськими нормами та сучасними протоколами лікування. Для підтримки високих стандартів сервісу та лікування фахівці медичного центру регулярно проходять тренінги, медичні профільні конвенції у провідних українських та іноземних гуру. Засновники клініки виділили три головні аспекти: індивідуальний комплексний підхід до пацієнта, професіоналізм персоналу, якісне лікування. ще
м. Київ, пр. В.Івасюка, 24, секція 10. На карті
Оболонський , м.Мінська
Мережа стоматологічних клінік Giorno Dentale надає повний спектр стоматологічних послуг: безкоштовна консультація, КТ діагностика, лікування зубів, протезування зубів, імплантація зубів, дитяча стоматологія. Консультацію проводять висококваліфіковані фахівці. Клініка оснащена найсучаснішим обладнанням ще
вул. Автозаводська 99\4. На карті
Оболонський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра
Giorno Dentale - мережа клінік сучасної стоматології, що працює за європейськими стандартами і надає повний спектр стоматологічних послуг від дитячої стоматології до складних хірургічних втручань. ще
вул. Євгена Чикаленка, 20-А. На карті
Шевченківський , м.Театральна
пр-т Володимира Івасюка 4, корп. 6 (колишній пр-т Героїв Сталінграда). На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Стоматологія «Доктор Зуб» - це клініка для дорослих і маленьких пацієнтів, в якій представлений весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від консультування пацієнтів та закінчуючи імплантацією зубів і лікуванням тканин пародонта. Фахівці клініки «Доктор Зуб» роблять доступною кваліфіковану стоматологічну допомогу для кожного пацієнта. Талановиті лікарі, сучасне обладнання, здорова усмішка - головна гордість клініки «Доктор Зуб». ще
вул. Чистяковського, 2а. На карті
Шевченківський , м.Святошин, м.Нивки
Стоматологія «Smaga dental clinic» надає стоматологічний сервіс високого рівня. Клієнтам клініки пропонують весь комплекс послуг дентальної медицини: від профілактики до лікування зубів і пародонту, комплексного відбілювання, ендодонтичної терапії, професійної чистки, ортодонтичних маніпуляцій, імплантації та протезування. ще
Zhaldak clinic - ваш надійний партнер у забезпеченні якісної стоматологічної допомоги. Пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи професійне чищення зубів, лікування різних рівнів складності та естетичну стоматологію. Наші досвідчені фахівці працюють для вашого здоров'я та комфорту. ще
ул. Саксаганского, 67. На карті
Шевченківський , м.Університет