- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Пн-Нд: 8:00-21:00
- Пн-Нд: 8:00-21:00
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Наша стоматологічна клініка — дорога до здорових усмішок. Ми віримо в магію усмішки, і прагнемо зробити її неперевершеною для всіх. Ви можете розраховувати на високу якість лікування, індивідуальний підхід та прозорі ціни. Кожен лікар — це досвідчений фахівець, готовий зробити все можливе, щоб ваша посмішка дарувала лише впевненість у собі. ще
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві. ще
Проспект Берестейський 67В (проспект Перемоги 67В) . На карті
Святошинський , м.Святошин, м.Нивки, м.Берестейська
Стоматологічна клініка Дентал Гуру почала свою історію в січні 2021 року і на сьогоднішній день має близько 8000 задоволених пацієнтів. Послуги, які надає наша клініка: Імплантація Видалення зубів Професійна гігієна Відбілювання Лікування каналів Лікування під мікроскопом Пломби і реставрація Брекети Апарати Елайнери Вініри Коронки Протези ще
«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня. ще
вул. Анни Ахматової, 14-А. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
проспект Володимира Івасюка 24-А (колишній просп. Героїв Сталінграда). На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Мережа стоматологічних клінік «Astra Dent» пропонує пацієнтам послуги хірургічної, ортодонтичної, терапевтичної, ортопедичної, естетичної стоматології, протезування. Медичний заклад зустріне вас кваліфікованими лікарями, новітніми технологіями та європейським сервісом. ще