Ортопедическая стоматология в Києві

пн-пт: 9:00-21:00; сб: 10:00-17:00; вс: выходной

вул. Миколи Бажана, 10А

Дарницький, м.Осокорки, м.Позняки

• Wi-Fi зона

Медичний центр «Евродентал» засновано у 2007 році. Керується європейськими нормами та сучасними протоколами лікування. Для підтримки високих стандартів сервісу та лікування фахівці медичного центру регулярно проходять тренінги, медичні профільні конвенції у провідних українських та іноземних гуру. Засновники клініки виділили три головні аспекти: індивідуальний комплексний підхід до пацієнта, професіоналізм персоналу, якісне лікування.

пн-сб: 9:00-21:00; вс: 9:00-15:00

пр. В.Івасюка, 24, секція 10

Оболонський, м.Мінська

• Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Стоматологія «Доктор Зуб» - це клініка для дорослих і маленьких пацієнтів, в якій представлений весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від консультування пацієнтів та закінчуючи імплантацією зубів і лікуванням тканин пародонта. Фахівці клініки «Доктор Зуб» роблять доступною кваліфіковану стоматологічну допомогу для кожного пацієнта. Талановиті лікарі, сучасне обладнання, здорова усмішка - головна гордість клініки «Доктор Зуб».

пн-сб: 9:00-20:00; вс: выходной

вул. Чистяківська, 2а

Шевченківський, м.Нивки, м.Святошин

• Wi-Fi зона

Стоматологія «Гранат Клінік» об'єднує в собі інноваційні технології у лікування зубів, кваліфікованих лікарів і затишну атмосферу сімейної клініки. Головним принципом роботи «Гранат Клінік» є ефективне лікування, максимальне збереження тканин зуба, безболісність і комфорт для пацієнтів

пн-вс: 9:00-20:00

вул. Мит. А. Шептицького, 4

Дніпровський, м.Дарниця, м.Лівобережна

• Wi-Fi зона

Клуб 32 - майже два десятиліття ми створюємо більше, ніж мережу клінік, ми формуємо атмосферу довіри, у якій турбота про пацієнта стоїть вище за все. Наш головний принцип простий: важливо не лише вилікувати зуб, а й зробити так, щоб людина почувалася комфортно і впевнено.

пн-сб: 9:00-21:00; вс: 10:00-16:00

вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А)

Голосіївський, м.Іподром

• Wi-Fi зона

Медичний центр "Kravchenko Medical Centre" - заклад широкого профілю, що надає якісну допомогу для всієї родини. Наші напрямки: стоматологія (гігієна, ортодонтія), косметологія (омолодження), реабілітація (після травм), масаж (розслаблення), психологія (консультації, терапія)."

пн: 9:00 - 20:30, вт: 9:00 - 20:30, ср: 9:00 - 20:30, чт: 9:00 - 20:30, пт: 9:00 - 20:30, сб: 9:00 - 20:30

вул. Січових Стрільців 5-Б

Шевченківський, м.Золоті ворота

• Wi-Fi зона

Стоматологічна клініка «32 перлини» - перша в Україні клініка нейром’язової стоматології. Уважна команда професіоналів та унікальні технології комплексного лікування щелепових суглобів та зубів в самому центрі Києва.

пн-сб: 9:00-20:00; вс: выходной

Кловський узвіз 14/24

Печерський, м.Кловська

Клініка надає комплекс стоматологічних послуг за напрямками: імплантація, хірургія, терапія, ортодонтія, протезування, дитяча стоматологія, естетичне протезування і художня реставрація, гігієна зубів і відбілювання. Працює команда професіоналів своєї справи на обладнанні від головних компаній, провідних виробників стоматологічної техніки: Sirona, Castellini, Nobel, EMS, Planmeca, 3M

пн: 9:00 - 21:00, вт: 9:00 - 21:00, ср: 9:00 - 21:00, чт: 9:00 - 21:00, пт: 9:00 - 21:00

Музейний пер. 2а

Шевченківський, м.Майдан Незалежності, м.Хрещатик

Стоматологічний кабінет клініки «Ангелія» надає послуги з лікування захворювань зубів і ясен різних рівнів складності. Клініка є лідером по лікуванню кореневих каналів. На послуги кабінету діє 3-х річна гарантія. Лікарі співпрацюють зі стоматологами США і застосовують кращі міжнародні практики. Клініка «Ангелія» укомплектована спеціалізованим обладнанням провідних виробників і використовує тільки оригінальні американські пломби. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!

пн,вт,ср,чт,пт,вс: пред. запись; сб: выходной

вул. Л. Руденко, 3

Дарницький, м.Позняки

Ermetov clinic - елітна авторська стоматологія в Києві, яка знаходиться поруч з метро «Печерська». Клініка заснована Ігорем Ерметовим - стоматологом з 23-річним стажем, експертом в області ортопедії, імплантології та комплексної стоматологічної реабілітації. Особливість стоматологічної клініки - в комплексному підході, що гарантує дбайливе ставлення до здоров'я пацієнта і максимально раціональне планування лікування і реабілітації

пн: 9:00 - 19:00, вт: 9:00 - 19:00, ср: 9:00 - 19:00, чт: 9:00 - 19:00, пт: 9:00 - 19:00

Печерський спуск, 19

Печерський, м.Кловська, м.Печерська