Приватні клініки Полтави в районі Шевченківський (14)

Дивитись лікарів Полтави

Стоматологична клініка
1відгук
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
У кабінеті "Ворошилов Мій Зубний" надаються стоматологічні послуги, що включають лікування зубів за допомогою сучасного обладнання і апаратури, протезування зубів всіх видів, імплантацію зубів, хірургічні маніпуляції, заходи, що забезпечують здоров'я зубів, кореневих каналів і емалі.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Жовтнева, 40Дна карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет нарколога-психіатра Власенко І.В.
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
У приватному кабінеті Власенко І.В. надаються послуги висококваліфікованим лікарем наркологом-психіатром з великим досвідом роботи і власними методиками лікування пацієнтів, розробленими на основі особистої практики. Лікар спеціалізується на лікуванні людей з залежностями (нікотин, наркотики, алкоголь, ігри) і стресовими розладами.
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Матросова 4, каб. 318на карті
Приватний кабінет психолога Афонічкіной Тетяни
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У сферу професійних інтересів приватного психолога Тетяни Юріївни входить надання всебічної психологічної допомоги при психосоматичних проявах (зокрема, онкологія), підтримка в складних міжособистісних відносинах і пошук виходу при внутрішньоособистісних конфліктах. Тетяна Юріївна має досвід роботи приватних консультацій, шкільного психолога, працює з підлітками і дорослими.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
м. Полтава, вул. Жовтнева, 66на карті
Частный кабинет психолога Ольги Шевченко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
В частном кабинете Ольги Шевченко оказывают психологическую и психотерапевтическую помощь пациентам с эмоциональными и невротическими расстройствами, возрастными и семейными кризисами. Доктор помогает наладить отношения с родственниками, пережить последствия стресса, травмы или утраты близкого человека, консультирует пациентов, которые стали жертвами насилия, специализируется на ресурсном коучинге.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Европейская, 225, 4 этаж, офис 405на карті