Ортодонтичні клініки в Києві в районі Печерський (19)

Дивитись Ортодонтів Києва
Естедентакс, стоматологія

Естедентакс, стоматологія

41відгук
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка "Естедентакс" пропонує своїм клієнтам тільки бездоганний сервіс і високу якість послуг. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі стоматологи, віддані своїй професії. Клініка співпрацюють з провідними швейцарськими та німецькими виробниками стоматологічного обладнання - Kulzer, Sirona, EMS.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 17:00
бул. Лесі Українки, 30 бна карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 17:00
вул. Богдана Хмельницького, 9 Бна карті
Шевченківський м.Театральна м.Хрещатик м.Золоті ворота
Естетика

Естетика

17відгуків
Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка Естетика - це медичний заклад для всієї родини, адже в її стінах проводиться лікування як дорослих, так і самих маленьких пацієнтів. Надаються такі послуги: лікування карієсу, чистка зубів, відбілювання, реставрація, шинування зубів, лікування каналів, видалення зубів і ін. Лікарі даної клініки постійно підвищують свій професійний рівень, відвідуючи українські та зарубіжні конференції та семінари, а однією зі своїх головних завдань, крім лікування зубів і ротової порожнини, вважають індивідуальний підхід до кожного клієнта.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Миколи Лєскова, 3на карті
Печерський м.Кловська м.Печерська
Орто-МЕДИНА

Орто-МЕДИНА

14відгуків
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
«Орто-МЕДІНА» – стоматологічна клініка, що надає послуги профілактики, лікування, протезування, імплантації, видалення зубів, лікування порушень функції скронево-щелепного суглоба і корекції лінії зубного ряду. Особлива увага в клініці приділяється маленьким пацієнтам.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Раїси Окіпної 10 ана карті
Дніпровський м.Лівобережна
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Щорса, 44 Ана карті
Печерський
Bremen (Бремен)

Bremen (Бремен)

4.8
12відгуків
add_box Косметологія Стоматологія Ортодонтія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Німецька стоматологічна клініка «Bremen» ( «Бремен») надає першокласний сервіс з даного медичного напрямку, будь то повне відновлення зубного ряду, одиночна коронка або зубної імплантат. Ключова сфера зайнятості даного медичного закладу — зубна імплантація, яка проводиться обов'язково під керівництвом головного лікаря, а також хірурга-стоматолога. У «Bremen» обслуговування пацієнтам надається у невимушеній обстановці, а також в рамках їх графіка і бюджету
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 18:00
вул. Гоголівська, 39на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
VictoriaDent (Вікторія Дент)

VictoriaDent (Вікторія Дент)

4.8
3відгуки
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Клініка VictoriaDent надає стоматологічну допомогу по найбільш затребуваним напрямками стоматологічної медицини. Серед головних - терапевтична та ортопедична стоматологія, видалення зубів, імплантація, виправлення прикусу, відбілювання зубів, реставрації.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
б-р. Марії Примаченко, 6на карті
Печерський м.Звіринецька
Стоматологія «Вікторія»

Стоматологія «Вікторія»

add_box Ортопедія Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка Victoria надає якісне лікування зубів для всієї родини за доступними цінами. У всіх стоматологічних кабінетах встановлено нове обладнання провідних виробників, а кваліфіковані лікарі допоможуть усунути будь-яку проблему безболісно і максимально комфортно для пацієнта
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
бульвар Лесі Українки, 24-бна карті
Печерський м.Кловська м.Печерська
ДемАрк, стоматологічна клініка

ДемАрк, стоматологічна клініка

add_box Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка для всієї родини, надає послуги кваліфікованих лікарів стоматологів за такими напрямками: терапія, ортопедія, ортодонтія, хірургія, дитяча стоматологія. Діагностика здійснюється за допомогою комп'ютерного радіовізіографа. Лікування здійснюється на високому рівні з використанням сучасного обладнання і дентального мікроскопа
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Іоанна Павла II, 16на карті
Печерський м.Звіринецька
«Filigran» клініка естетичної стоматології
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічні послуги топ рівня від профілактики до тотального протезування. Діагностика і лікування зубів під мікроскопом. Тільки перевірені технології та методи лікування, відповідні загальносвітовим стандартам
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Євгена Коновальця, 32-Гна карті
Печерський м.Палац Спорту м.Печерська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клиника Екселайн (Ярема Дентал)

Клиника Екселайн (Ярема Дентал)

add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматология Excelline (Yarema Dental) предлагает своим пациентам высококачественное лечение различных заболеваний зубов и ротовой полости. В клинике представлено все необходимое оборудование и материалы, а услуги предоставляют опытные специалисты. Клиника предоставляет услуги по таким направлениям: терапевтическая, ортопедическая, ортодонтическая и профилактическая стоматология
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Ежи Гедройца, 6на карті
Печерський м.Палац Україна м.Олімпійська