ApeX - одна з найсучасніших стоматологічних клінік, яка спеціалізується на інноваційних засобах діагностики та методів лікування зубів та ротової порожнини. Клініка пропонує комплексні послуги з усіх галузей стоматології. На додаток до високоякісного стоматологічного обладнання, всі послуги надаються в комфортній, розкішній обстановці.
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
ул. Коперника, 29на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут м.Лук'янівська
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Дитяча стоматологія Хірургічна стоматологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка Kiddy Clinic пропонує сучасні методи лікування для дітей та дорослих. Наші фахівці використовують передові технології та якісні матеріали, забезпечуючи комфорт та безболісність процедур. Ми створюємо індивідуальні плани лікування для досягнення найкращих результатів.
add_box Рентгенологія Стоматологія Ортодонтія КТ і МРТ Ендодонтія Дитяча стоматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів.
Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату!
PROZHEIKO dental studio — це про досвід, найсучасніші технології та лише індивідуальний підхід. Пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг — від терапевтичного лікування до складних ортопедичних конструкцій. Усе для того, аби ваша усмішка сяяла ще яскравіше!
AND – це сучасна стоматологічна клініка сімейного типу. Більше 10 років ми віддано працюємо для Вас, використовуючи найвищі стандарти надання стоматологічної допомоги.
Наші ключові переваги – це гарантія безпеки, індивідуальний підхід, сучасні протоколи лікування, командна робота та зрозуміла цінова політика.
Ми любимо свою роботу та пишаємося Вашими усмішками!
Profident - стоматологічна клініка для всієї родини, де можна отримати консультацію досвідчених стоматологів-терапевтів, ортопедів, ортодонтів і хірургів. Центр надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень будь-якої складності, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів і скайсів