В приватному кабінеті веде прийом дитячий психіатр з 38 річним досвідом Гуленко Ольга Ремівна.
Кабінет знаходиться на першому поверсі в приміщенні клініки. В часи прийому працює адміністратор. В холі є зона відпочинку з іграшками.
Стоматологічна клініка Дентал Гуру почала свою історію в січні 2021 року і на сьогоднішній день має близько 8000 задоволених пацієнтів.
Послуги, які надає наша клініка:
Імплантація
Елайнери
Вініри
Коронки
Протези
Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів.
Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату!
add_box Дерматологія Кардіологія Психіатрія Психологія Ендокринологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Unity — це клініка, що поєднує сучасні технології, досвідчену команду та індивідуальний підхід. Ми створюємо гармонійний зв'язок між внутрішнім та зовнішнім здоров'ям, допомагаючи знайти баланс між фізичним самопочуттям, ментальним станом та природною красою. Ми підтримуємо людей у пошуку відповідей, відновленні впевненості в собі та побудові кращого майбутнього.
RHINO — спеціалізована клініка ЛОР-хірургії для дорослих та дітей. Ми поєднуємо сучасну медицину, комфорт і доказові підходи. Виконуємо естетичні та функціональні операції на носі, вухах і горлі. Ми маємо все для того, щоб вирішити будь-яку проблему ЛОР-профілю.
У приватному кабінеті приймає дипломований психолог Гераймович Ольга Володимирівна. Тут ви знайдете підтримку, розуміння та професійну допомогу у складних життєвих ситуаціях. Індивідуальний підхід і безпечний простір, де можна відкрито говорити про свої почуття та знаходити внутрішні ресурси для змін.