Стоматологія Alex Dental складається з команди професіоналів, які працюють за напрямками: загальна та дитяча стоматологія, ортодонтія, видалення зубів, імплантація, протезування. Клініка надає все необхідне для стоматологічного лікування: комфортні умови, якісне уважне обслуговування, роботу на сучасному обладнанні, а також лікування за доступними цінами
Стоматологічна клініка для всієї родини, де можна отримати консультацію досвідчених стоматологів-терапевтів, ортопедів, ортодонтів і хірургів. Клініка надає повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень будь-якої складності, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів. Для діагностичних досліджень використовують рентгенівський дентальний апарат - «FONA X70»
Abbe Optic — це офтальмологічний центр для дітей та дорослих. У центрі вам зможуть надати консультативний прийом з корекції зору і підбору окулярів, огляд, діагностику на інноваційному обладнанні німецького виробника Zeiss. В Abbe Оptic працює високоефективний кабінет зорової терапії (апаратного лікування зору), який оснащений найновішим американським обладнанням та технологіями, що дозволяють досягти високих результатів у найкоротші терміни.
Офтальмологічний центр Abbe optic знаходиться на правому березі в місті Києві, поблизу станції метро Дружби народів, за адресою: бул. Л.Українки, 36/10. Кабінет офтальмолога в Abbe optic оснащений найновішим обладнанням всесвітньовідомого німецького виробника Zeiss. В офтальмологічному центрі Abbe optic проводиться комплексна діагностика і перевірка зору на найсучаснішому обладнанні з використанням новітніх технологій. Приймає кваліфікований Лікар-офтальмолог, як дітей так і дорослих.
Abbe Optic — це офтальмологічний центр для дітей та дорослих. У центрі вам зможуть надати консультативний прийом з корекції зору і підбору окулярів, огляд, діагностику на інноваційному обладнанні німецького виробника Zeiss. Приймає кваліфікований Лікар-офтальмолог, як дітей так і дорослих.
В приватному кабінеті психолога Петровської О. В. займаються проблемами самооцінки, взаємин, лікар допомагає прийняти себе, впоратися з тяжкими емоційними станами, депресією, страхами, психосоматичними захворюваннями.
ФармаКлініка – це сучасний формат комплексної турботи про здоров’я, що поєднує медичний центр та аптеку в центрі міста. У медичному центрі можна укласти декларацію з сімейним лікарем, отримати консультації лікарів та пройти лабораторне обстеження, а в аптеці – придбати ліки за електронними рецептами.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Дім імунітету та профілактики інфекційних хвороб» є осередком доказових лікарів та науковців, які профілактують, діагностують та лікують вірусні, бактеріальні, грибкові та паразитарні інфекційні захворювання та різні порушення імунітету: часті інфекційні хвороби, алергії у дітей та дорослих.
Медичний центр «Педіатрія з любов’ю» – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Неонатологія Ортопедія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
add_box Алергологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Ортопедія Педіатрія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр "Педіатрія з любов’ю" – це місце, де про здоров'я вашої дитини піклуються з любов'ю та професіоналізмом. Наші висококваліфіковані спеціалісти надають професійну допомогу в різних напрямках дитячої медицини: педіатрія, неонатологія, неврологія, ортопедія, алергологія, дерматологія, УЗ – діагностика, вакцинація. Також надаємо підтримку з питань грудного вигодовування, харчової терапії (SOS-метод), нутриціології та консультації зі сну.