Мережа “Модна Оптика” працює в Києві з 2004 року. Обладнання для кабінетів ретельно підбирається. Персонал регулярно проходить тренінги щодо актуальної медичної інформації.
RHINO – спеціалізована клініка ЛОР-хірургії нового покоління, де поєднуються доказова медицина, сучасні технології та щира турбота про пацієнта. Ми створили простір, де можна почуватися спокійно та безпечно.
У RHINO працює команда досвідчених експертів. До роботи залучені вузькопрофільні фахівці: отоларингологи, фоніатри, сурдологи, щелепно-лицьові та пластичні хірурги. Такий підхід дозволяє комплексно вирішувати проблеми вуха, горла та носа – від точної діагностики до повного відновлення.
Мережа клінік «Стоматологічна династія» надає весь спектр світових досягнень в галузі стоматології, спираючись на досвід і кваліфікацію лікарів, інноваційне обладнання та бездоганний рівень сервісу. Серед послуг клінік естетична стоматологія, терапевтичне та ендодонтичне лікування, пародонтологія, мікропротезування, хірургічна стоматологія, ортодонтія, лікування під седацією та багато іншого.
«Стоматологічна Династія» - сучасна клініка, в якій використовуються кращі світові технології. Клієнтам надаються усі можливі стоматологічні та діагностичні послуги. Інноваційні методики, унікальне високотехнологічне обладнання і професіоналізм персоналу допомагають вирішити навіть найскладнішу ситуацію
Психологічний простір "Міст до розвитку" - ваш шлях до особистісного росту та гармонії. З підтримкою і розумінням ви зможете знизити стрес, зрозуміти себе краще і зміцнити внутрішні ресурси для досягнення своїх цілей. Давайте разом побудуємо міст до вашого потенціалу.
Приватний кабінет психолога Осипчук О. Л. проводить консультування сімей, дітей, підлітків, а також індивідуальні консультації. Виконує психодіагностику і психокоррекцию.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Євгена Сверстюка, 6-в, кв. 71, секція А (ЖК "Галактика")на карті
Приватний кабінет психотерапевта Дорошенко О. В. надає комплексну психотерапевтичну допомогу в гештальт підході. Тут проконсультують по таким запитами, як: проблеми сексуального характеру, розлади харчової поведінки, депресія, панічні атаки, занижена самооцінка, тривожні стани.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві!
Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів.
Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Зору LITERA - це сучасний офтальмологічний центр для дорослих та дітей, в якому потурбуються про ваш зір.
Якісна діагностика дозволяє попередити та завчано виявити офтальмологічні захворювання на початкових стадіях.
Ми пропонуємо широкий спектр офтальмологічних послуг та оптичних товарів.
Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та якісне обслуговування.
Медичний центр надає наступні послуги:
діагностика зору для дорослих
діагностика зору дітей;
лікування запальних та алергічних захворюваню;
невідкладна офтальмологічна допомога, видалення сторонніх тіл з ока;
підбір окулярів,
підбір м’яких контактних лінз,
Підбір ортокератологічних лінз.
Виготовлення окулярів будь якого дизайну та складності.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.