Кабінет приватного психолога Наталії Дороган надає професійну допомогу при різних психологічних проблемах. Основні напрямки роботи: депресивний розлад, тривожний розлад, низька самооцінка, невротична любов, професійне вигорання. Пацієнти можуть записатися на онлайн консультацію.
Психологічний простір "Міст до розвитку" - ваш шлях до особистісного росту та гармонії. З підтримкою і розумінням ви зможете знизити стрес, зрозуміти себе краще і зміцнити внутрішні ресурси для досягнення своїх цілей. Давайте разом побудуємо міст до вашого потенціалу.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Мережа стоматологічних клінік «Дентіфай» (Dentify) - це сукупність сучасних технологій, якісних послуг та дбайливого ставлення до кожного пацієнта. В клініці можна отримати весь спектр стоматологічних послуг від лікарів з багаторічним досвідом. Ви будете приємно здивовані співвідношенням якості та ціни послуг.
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Антоновича, 176(Горького)на карті
Голосіївський м.Либідська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
вул. Здолбунівська, 17на карті
Дарницький м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Осипчук О. Л. проводить консультування сімей, дітей, підлітків, а також індивідуальні консультації. Виконує психодіагностику і психокоррекцию.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Євгена Сверстюка, 6-в, кв. 71, секція А (ЖК "Галактика")на карті
Приватний кабінет психотерапевта Дорошенко О. В. надає комплексну психотерапевтичну допомогу в гештальт підході. Тут проконсультують по таким запитами, як: проблеми сексуального характеру, розлади харчової поведінки, депресія, панічні атаки, занижена самооцінка, тривожні стани.
RHINO – спеціалізована клініка ЛОР-хірургії нового покоління, де поєднуються доказова медицина, сучасні технології та щира турбота про пацієнта. Ми створили простір, де можна почуватися спокійно та безпечно.
У RHINO працює команда досвідчених експертів. До роботи залучені вузькопрофільні фахівці: отоларингологи, фоніатри, сурдологи, щелепно-лицьові та пластичні хірурги. Такий підхід дозволяє комплексно вирішувати проблеми вуха, горла та носа – від точної діагностики до повного відновлення.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
МЦ «Імпульс» - багатопрофільна лікувально-діагностична приватна клініка, яка орієнтована на комплексний підхід в лікуванні пацієнта і надання якісних медичних послуг. У своїй структурі має відділення терапії, неврології, кардіології, реанімації. Надає послуги лабораторних та інструментальних обстежень
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Зору LITERA - це сучасний офтальмологічний центр для дорослих та дітей, в якому потурбуються про ваш зір.
Якісна діагностика дозволяє попередити та завчано виявити офтальмологічні захворювання на початкових стадіях.
Ми пропонуємо широкий спектр офтальмологічних послуг та оптичних товарів.
Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та якісне обслуговування.
Медичний центр надає наступні послуги:
діагностика зору для дорослих
діагностика зору дітей;
лікування запальних та алергічних захворюваню;
невідкладна офтальмологічна допомога, видалення сторонніх тіл з ока;
підбір окулярів,
підбір м’яких контактних лінз,
Підбір ортокератологічних лінз.
Виготовлення окулярів будь якого дизайну та складності.